Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav i tebi Ivanjuska :hi: Moji drugovi cekaju da ih neka clanica foruma posluzi rakijom, ali izgleda da nijedna nece :dntknw:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja znam jednu Tito, ali izgleda ne zeli da svrati :dntknw:
Ne mogu alkohol Death, prehladjen sam, pijem lekove.

Hm, ne verujem da je baš toliko dobra duša čim neće da svrati, a sve ovo gleda. yes3 :mrgreen:

Oooo, pa de si Njuško, nema te k'o... Jednostavno, nema te odavno. :mrgreen: Daa, to je domaći recepat za krofne, vekovima se prenosi sa kolena na koleno. yes3 :D :D

Uf, taj luk nekako ne ide, šta ako Deliju poseti neka fina doktorka ili med. sestra? :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Death,zato sam postavila ovu pesmu,za svaki slucaj.
Tito,kazu da persun ubija miris luka ,otud slicica.
Reci nemam,od svega su pojedinci samo na recima dobri,hmmm.
Delijo,procitala sam ja vapaje da ih neka zgodna cica posluzi rakijom i nuz rakiju,ali sebe ne pronalazim pa se zato i ne oglasavam po tom pitanju.valjaju vam zene da donesu i prinesu.i onda se cudite sto nikog nema.

Danas sam izuzetno raspolozena,i poklonicu vam jedan dobar recept.5 l rakije,2 limuna isecena na kriske,1 kg meda,sve sipati u jedan balon,drzati oko 1 nedelju procediti i uzivati u aromi.Jos je bolje sto uvek mozete da kazete da je to lek pa nema kritike,a kazu da glava ne boli kad se pretera sa konzumacijom ovog starog leka.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hm, ne verujem da je baš toliko dobra duša čim neće da svrati, a sve ovo gleda. yes3 :mrgreen:

Oooo, pa de si Njuško, nema te k'o... Jednostavno, nema te odavno. :mrgreen: Daa, to je domaći recepat za krofne, vekovima se prenosi sa kolena na koleno. yes3 :D :D

Uf, taj luk nekako ne ide, šta ako Deliju poseti neka fina doktorka ili med. sestra? :mrgreen:

Sve ovo gleda, a rakiju nam neda. :mrgreen:

Nista ne brini Tito, ako dodje neka fina doktorka, snaci cu se ja. yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Death,zato sam postavila ovu pesmu,za svaki slucaj.
Tito,kazu da persun ubija miris luka ,otud slicica.
Reci nemam,od svega su pojedinci samo na recima dobri,hmmm.
Delijo,procitala sam ja vapaje da ih neka zgodna cica posluzi rakijom i nuz rakiju,ali sebe ne pronalazim pa se zato i ne oglasavam po tom pitanju.valjaju vam zene da donesu i prinesu.i onda se cudite sto nikog nema.

Danas sam izuzetno raspolozena,i poklonicu vam jedan dobar recept.5 l rakije,2 limuna isecena na kriske,1 kg meda,sve sipati u jedan balon,drzati oko 1 nedelju procediti i uzivati u aromi.Jos je bolje sto uvek mozete da kazete da je to lek pa nema kritike,a kazu da glava ne boli kad se pretera sa konzumacijom ovog starog leka.

A, to jeste, mada nisam probao to sa peršunom. :dntknw:

Ma nama paše bilo koja (u nedostatku zgodne), samo da posluži, a pipkanje je ionako zabranjeno (mobing i te fore). :mrgreen:

Dobar ti je ovaj recept (za žene), mi muški se držimo tradicije i još starijeg leka od tog leka. :mrgreen:

Delija, nisi me razočarao, znam da ćeš se snaći, zato sam ti i onu navijačicu dao na "čuvanje". yes3 :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Najzad stigoh da pozelim svima dobro jutro ;)

671w83.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Dobro jutro sendi.Ti poranila,al' si kafu zaboravila.
Izvoli posluzi se:
godmorning2.jpg

A ova pesmica neka ti ulepsa dan

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro svima..... i tema ova malo da živne yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Bice da ko rano rani,zaboravlja kafu :)

Hvala,Sanolis,moram ovako jer,naravno,nemam zahvalnice wacko2

Pozdrav,Death ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pozdrav Sendi :hi:

Ja imam zahvalnice ali sam pri kraju ne smem da dozvolim da već u podne ostanem bez zahvalnica :dntknw:

Ali zato ima muzike za rasanjivanje. Možda nije baš prikladno ali je melodija vrlo zanimljiva, natera čoveka da sa zamisli :thinking: tj rasani yes3

Natrag