Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
'Jutro, ljudi. Probudiše me u dvanes kad mi vreme za ustajanje nije. :lol:

wjwe1z.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kasnite, kasnite, posebno Nency...
Tito Pulo, to ti je neki bućkuriš to ne može da te rasani, daj ako stavljaš lonče spremi nešto jače...
Možda i popijemo po jednu domaću, valja zbog krvotoka yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kasnite, kasnite, posebno Nency...
Tito Pulo, to ti je neki bućkuriš to ne može da te rasani, daj ako stavljaš lonče spremi nešto jače...
Možda i popijemo po jednu domaću, valja zbog krvotoka yes3

Udaram duplu, instant rasanjivanje.... :D

A domaća se podrazumeva, mož' da udarimo po jednu... Ali samo po jednu... A evo i provereno jača kafa...

2j5hnx1.jpg

2j5hnx1.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E tako već može, čim provedeš 15 minuta van kuće skupi se neka prašina u grlu, plućima, treba to...ukloniti...yes3
Nego velike ti ove časice, ovo kao duplu da piješ ali nema veze, dobra rakija :yea:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne znam koliki si kapacitet pa reko' bolje da ponudim veću čašu, a ti sam doziraj. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa rekosmo po jednu ali kad si već sipao ne ide da se vraća u flašu...neću da cepidlačim...a i manje se čovek znoji kad pije rakiju...mada nešto me i zub iznenada zaboleo...:roll:
Neka ostane flaša na stolu yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa rekosmo po jednu ali kad si već sipao ne ide da se vraća u flašu...neću da cepidlačim...a i manje se čovek znoji kad pije rakiju...mada nešto me i zub iznenada zaboleo...:roll:
Neka ostane flaša na stolu yes3

Pa to, zna se šta u Srbiji znači po jednu. ;) Jbg za zub, valjda će da prođe. Evo flaša je tu, ona sve probleme rešava. :D

2vt5j0o.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa to jeste :smile:
Da, rešava, ali samo trenutno bude lakše, dok alkohol upravlja...:dntknw:

Natrag