Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Besherat nikada ne odlazi, uvijek je tu. Slobodno ti deathe stavi jazz, ja ću ga uvijek naći. Namolila sam se malo na posao, tako ti je kod nas u zemlji čojstva i junaštva, dok ne popijem otkaZ.:lol:poslije vodila ovog malog kod logopeda, a tamo smo se fino proveli, dobili poklon - kućicu, tako da mi je sve u svemu jutro bilo odlično. Ispričala se s narodom ( imam ja to običaj kad se puštim po ulici ). Sad ću opet na posao, pa na selo da uživam u januarsko-proljećnom danu. Pozdrav svima do kasnih popodnevnih sati.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Danas je novi dan a isto počinje kao juče. Toplo vreme, malo ludo za ovo doba godine takoda preteranog mrdanja iz kuće nema, možda tek u večernjim časovima yes3

Ali pre toga...Dobro jutro

coffee.jpg

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Dobro jutro deathe. Kod mene je jutros magla, odoh polako na posao da vidim jesam li tamo.:lol:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Znaš mene, ne predajem se nikada. Idem malo da pijem kafu, čitam knjigu, đe to ima?:lol: ( sljedeći post bi već bio spam, pa da se ne nasankam na situaciju, odoh polako:lol:)Kako sam disciplinovano apsolvirala pravila, ma samoj se sebi divim svakog dana.;)

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Dobro jutro Death row i Besherat... Gde dvoje vidiš da sede, pridruži im se, pa tako i ja......
Ne bih ja, nego da vas ne prozivaju za SPAM.... :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro 7AF.
Hvala ti za drugarsku podršku ali nije dotle došlo da dan počne sa optužbama yes3
Nema spama, kakav spam. Jer na ljude kafa može različito da deluje neki posle toga više neki manje pričaju pa stoga...da presečem niko nije kriv ni za šta yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro jutro svima. :) Pozdrav 7AF, Death, Besherat. :hi:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pozdrav Delijo :hi:

Taman kad si tu da te pitam...kad se emituje Dvor na Pinku, jel i istim terminima kao Farma ? :blum3:

Natrag