Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro jutro, dobri ljudi! :)Kako ste mi danas? Nadam se dobro!:yea:
Izgleda sam stigla na kolače, kao da sam znala!:D

enjoy-your-day.gif

Malo muzike i još Sunca!yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Oooo, evo je i drugarica Mars, pa ne mogu da verujem... Pa da, de će kolo bez kokana... :lol: Pa šta se radi, drugarice?

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Oooo, evo je i drugarica Mars, pa ne mogu da verujem... Pa da, de će kolo bez kokana... :lol: Pa šta se radi, drugarice?

Druže Tito, pa gde si ti?;) Znala sam da sam ti nedostajala!:D
To šta se radi, bolje da ne podelim!
Ali tu sam i skačem k'o... pa Kokan!:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro jutro Tito Pulo i Mars :)

Jedan od najboljih njihovih koncerata i bez dvoumljenja najbolji live album.yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa uželeo sam te se, Mars, nisam se ovih dana javljao u Dobro jutro... Evo kod mene ništa novo, sve polovno. :mrgreen:

Delija, jeste, to je možda najbolji live album uopšte koji sam ja čuo. Sve pesme: savršene. Nego nema nigde ona najbolja verzija Child in Time, zato sam je ja pre bacio na vimeo:

[video=vimeo;16299906]http://vimeo.com/16299906[/video]

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ima je i na YT Tito Pulo, samo je bolji zvuk na tvom klipu.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nije ista verzija, Delija. Na toj turneji svirali su u čini mi se 3 grada u Japanu, a na albumu je mešano, nešto iz jednog, nešto iz drugog, nešto iz trećeg. To sa Youtube nije ona verzija sa albuma, ali jeste sa te turneje. Kad sam uplodovao na youtube, obrisali su mi video zbog jbn autorskih prava.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
U pravi si Tito Pulo.yes3 Nisam ni ranije obratio paznju, mislio sam da je sigurno ima.

Evo jos malo Dip Parpla sa jos jednog njihovog dobrog koncerta "California Jamming".

Ovo vreme tera na spavanje, odoh da odmorim malo.:boredom:

Natrag