Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tolko ste se lepo raspričali, da mi je žao, a da vas ne ponudim još jednom kafom.

I ujedno se izvinjavam onima, kojima sam se slučajno našla na strani profila...Nije bila u pitanju radoznalost, već slučajnost...wacko2

good-morning-merci-lovebisous-Good-Morning-comment-amazing-roses-paisagens-Love-food-and-drink-g%C3%BCnayd%C4%B1n-DrinksGifts-my-album-Misc-sisi-moudy-DO-BLOGA-nature-colazione-erotik-erotic-THANKS-HELLO-GMORNING-GNIGHT-MUNCH-AND-DRINK-goodmorning-Yb-morning-romance-Good-Mornn-Tageszeiten-infamous1-romantic-scenery-arena-1-Islands-sensual-breakfast-in-bed-razno_large.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Sad sam ja kriv...opet

Ništa se ne brini! Zamisli kako bi tek bio kriv da si zaboravio da kažeš hello!:acute:

Vidiš kako je to lepo!!!:D:D:D

-------------------------------
Dum
I ujedno se izvinjavam onima, kojima sam se slučajno našla na strani profila...Nije bila u pitanju radoznalost, već slučajnost...wacko2
Dum to nije ništa loše! Da jeste , ne bi bilo dozvoljeno! Samo upadaj!yes3

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tolko ste se lepo raspričali, da mi je žao, a da vas ne ponudim još jednom kafom.

Hvala,Dum :air_kiss:

Svi smo nesto sanjivi,mislim da ce nam dobro doci tvoja kafa ;)

Evo za tebe,kad se umoris od pogadja reci :)

10y2efr.jpg

A za vas dvoje jos jedno "Hello" :blum3:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Treba da te je sramota...:D

p.s. zahvalnice odoše kao da ih nije ni bilo :vorred:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Sendi, na sokiću...Treba će mi...Ono dvoje stvarno znaju da iscrpljuju...Navrati večeras...:)
Jeste Death, sramota me je...Jutros sam se našla na dva profila. Slučajno. Dođe mi da promenim nick.:vorred:
Jao, Mars, hvala ti što me ohrabruješ...Možda se i izbezobrazim...:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Death vidiš da nas Sendi voli, samo voli malo da nas zeza uz kafu!:lol:

36.gif

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala Sendi, na sokiću...Treba će mi...Ono dvoje stvarno znaju da iscrpljuju...Navrati večeras...:)
Jeste Death, sramota me je...Jutros sam se našla na dva profila. Slučajno. Dođe mi da promenim nick.:vorred:

Nemoj da menjaš profil nego konačno reguliši taj avatar, krajnje je vreme yes3

Death vidiš da nas Sendi voli, samo voli malo da nas zeza uz kafu!:lol:
Zeza ona, ali ja uvek na kraju budem kriv :(

Natrag