Dobro jutro :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kako da pijem, kad i ovako ne mogu da se kontrolišem!:D

Ja taman htela da kazem Death-u da te potrazi u podrumu,nesto si se bila ucutala :blum3:
Evo,draga Mars,mozda ti pomogne.Uputstvo za upotrebu nemam ali valjda ti nece biti komplikovano :blum3:

ajul1v.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, dobri ljudi! Vidim da je rasprava oko alkohola, dal valja il' ne valja, sad ću da vam rešim dilemu: :dance2:

Dakle:

30adkex.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Bolje ovo ;)

Neki narodnjaci me celo jutro, jure te jure :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
To bih stavio kao sledeću, ako mi ne poveruju posle one. Hehehe, Bađi, postavljao sam ga u kafani ranije. yes3 :mrgreen:

Mars, Sendi, šta se radi? :hi:

Mars, "turio" sam te u potpis, nisam platio prava na tvoj lik i delo, al' da bih izbegao zakonske komplikacije izostavio sam ono "68". :D To je kao što kod Kineza možeš da kupiš Abidas ili Nuke patike, tako i ja... :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ja taman htela da kazem Death-u da te potrazi u podrumu,nesto si se bila ucutala :blum3:
Evo,draga Mars,mozda ti pomogne.Upustvo za upotrebu nemam ali valjda ti nece biti komplikovano :blum3:

Lako odlučim kad ima čokolada ili krofne! Odmah uzmem - SVE.:D
Ovako:dntknw:!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav,Tito ;)

Nista,cekam da "izadje" neki tracerski tabloid da se zanimam :roll:
Uh,u taj novi potpis si mogao da ubacis da trosis i alkohol kao Mars koje opet nema :vorred:

Ups,evo je :blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja više ništa ne razumem, em nemam zahvalnice, em sendi zbunjuje, izgleda da sama pomisao na alkohol zbunjuje :vorred::dntknw:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Odmah da ti kažem, Death, Sendi nije stara škola, ona je ova "nova generacija", 'oće lovu preko noći, pa ne može bre to tako! :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja više ništa ne razumem, em nemam zahvalnice, em sendi zbunjuje, izgleda da sama pomisao na alkohol zbunjuje :vorred::dntknw:

A,ne zbunjuje Sendi,bice da te ono drugo zbunilo,alkohol :blum3:

Jao,bre,Tito Pulo kad tako uletis pa moram da prepravljam post...opet...:beee:
A,ko ceka taj izvisi.Ukazala se prilika pa rekoh da je iskoristim.Ali ne brini,dobices procenat :blum3:

Poslednja izmena:
Natrag