Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mars, ne brini, niko ne sme da te dira... Samo ti dimi... :mrgreen: Dobra je Eleny, neće ona da te tuži komunalnoj policiji na forumu... :D

Desi Rus, znao sam da ne moš ti dugo a da ne svratiš ovde... :D Ništa novo nema, sve polovno. :mrgreen:

Eleny, šta se radi? Popusti malo ovim mojim Šumadincima, fini su ljudi, veruj mi. yes3 :D I ajde u klan, sad ću da te učlanim. :dance2:

Pozz za tebe... :give_rose:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Dakle Serbian Forum jeste javno mesto, odnosno javni prostor ali ne u smislu Zakona, s obzirom da zakon Javni prostor definiše kao "svaki zatvoren prostor"...Pošto forum nije zatvoren tj svako može da se registruje i napravi nalog...i po više puta ali to je neka druga priča...:)

E sad pušačima bi jedino mogli da se žale na Radni prostor odnosno Download deo foruma kao i ugostiteljski objekat tj SF kafić yes3
Znači u download delu foruma nema pušenja tj staf može da odredi odgovarajuće mesto u skladu sa odredbama Zakona, a što se tiče SF kafića, tu zavisi od njegove površine. Pošto tamo nisam bio oni tamo idu znaju da li je veći od 80 kvadrata ili ne, ako je manji onda od volje vlasnika tj u ovom našem primeru osnivača Ulukiore zavisi da li će pušenje biti dozvoljeno ili ne...yes3
Prema tome...
smoking-smiley-5411.gif
Svaka ti je na mestu
b020.gif
b020.gif
b020.gif

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Mars, ne brini, niko ne sme da te dira... Samo ti dimi... :mrgreen: Dobra je Eleny, neće ona da te tuži komunalnoj policiji na forumu... :D

Desi Rus, znao sam da ne moš ti dugo a da ne svratiš ovde... :D Ništa novo nema, sve polovno. :mrgreen:

Eleny, šta se radi? Popusti malo ovim mojim Šumadincima, fini su ljudi, veruj mi. yes3 :D I ajde u klan, sad ću da te učlanim. :dance2:

Pozz za tebe... :give_rose:
Oooo, hvala ti
b020.gif
... Uclani me... Bicu zahvalna i zaklinjem se da cu sa ponosom nositi clansku kartu :D
Svakako... Prva cu da potpisem peticiju za zastitu Sumadinaca, kao retke i ugrozene vrste :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Evo Eleny, nosi karticu sa sobom uvek radi raspoznavanja, lozinka ti je na poleđini. :D

2yye6bn.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Oooo, hvala ti
b020.gif
... Uclani me... Bicu zahvalna i zaklinjem se da cu sa ponosom nositi clansku kartu :D
Svakako... Prva cu da potpisem peticiju za zastitu Sumadinaca, kao retke i ugrozene vrste :)

Ja sam mislila da su svi ovde prisutni, odavno u klanu!:???:
Eleny draga, ne samo klan Šumadinaca, smile3
nego i Klan Dobrojutarnjih ispijača kafe i uživaoca dobre zabave na SF...
dobrih, finih, pozitivnih i nadasve prijateljskih lica...:lol:

Šta li sam sad reklawacko2? Ma, sve ste razumeli, je l' tako?:D:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja sam mislila da su svi ovde prisutni, odavno u klanu!:???:
Eleny draga, ne samo klan Šumadinaca, smile3
nego i Klan Dobrojutarnjih ispijača kafe i uživaoca dobre zabave na SF...
dobrih, finih, pozitivnih i nadasve prijateljskih lica...:lol:

Šta li sam sad reklawacko2? Ma, sve ste razumeli, je l' tako?:D:lol:

Ljudi, jel ovo Mars beše? Il' joj neka spisateljica hakovala profil? :mrgreen:

E, sročila si da ne mož' bolje... Nego nemam hvala. :give_rose:

Što se tiče toga ko je u klanu, jel si gledala film Inception? Ili možda South Park o tome? Ako si gledala biće ti jasno da postoji običan klan, ali i klan u klanu... i klan u klanu u klanu... :lol:

:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ljudi, jel ovo Mars beše? Il' joj neka spisateljica hakovala profil? :mrgreen:

E, sročila si da ne mož' bolje... Nego nemam hvala. :give_rose:

Što se tiče toga ko je u klanu, jel si gledala film Inception? Ili možda South Park o tome? Ako si gledala biće ti jasno da postoji običan klan, ali i klan u klanu... i klan u klanu u klanu... :lol:

Ma, ja sam druže Tito! yes3:D
Čim vidiš da sam nezahvalna, lupam po forumu i slušam Waits-a, nema sumnje da sam to ja!:lol:

Zaboravih... i razmažena!:vorred:
Medo gde si?:D

tease:D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobro jutro svima!
Da se ne mučite mnogo oko ustajanja

breakfast-bed_~k0412216.jpg