Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vala jeste mene su odavno creva počela da upozoravaju.... da je vreme jelu...a kad vidim ovako nešto na stolu....
manger23.gif

Dumspirospero, ti si definitivno najbolja domaćica na forumu yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Death...Otkriću ti jednu tajnu...Ja inače volim da kuvam...Ali se ne može reći za mene da sam ''prava domaćica'', t.j. ne očekuje se baš od mene da volim da kuvam...Ali nikad se ne zna...Evo još posluženja...:)
30_1.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma po sličicama sam provalio...videlo se odmah...a i ova poslednja, nema dileme, vidi se da znaš yes3

A kako to misliš da se "ne očekuje od tebe da voliš da kuvaš", ne razumem :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za trenutak mi se učinilo da si promašila temu....:) tj da si mislila Gde biste sada voleli da budete :)
Ovu...stvar sam prvi put čuo na forumu, odavno je to bilo, da je nisi ti postavljala ?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma po sličicama sam provalio...videlo se odmah...a i ova poslednja, nema dileme, vidi se da znaš yes3

A kako to misliš da se "ne očekuje od tebe da voliš da kuvaš", ne razumem :dntknw:
Hm...Pa recimo kada me čovek vidi ''skockanu''...obično se pomisli da takve nemaju ''pojma'' o kuvanju....Na primer...A ima i još nekih razloga...:);)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za trenutak mi se učinilo da si promašila temu....:) tj da si mislila Gde biste sada voleli da budete :)
Ovu...stvar sam prvi put čuo na forumu, odavno je to bilo, da je nisi ti postavljala ?

Dobro jutro narode. Death, ti si stvarno mlad kada si ovo prvi put čuo na forumu. Legendarna melodija. da čuješ tek Imu Sumak kad je razvuče...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hm...Pa recimo kada me čovek vidi ''skockanu''...obično se pomisli da takve nemaju ''pojma'' o kuvanju....Na primer...A ima i još nekih razloga...:);)
Aaaa to znači...ok ;)

Dobro jutro narode. Death, ti si stvarno mlad kada si ovo prvi put čuo na forumu. Legendarna melodija. da čuješ tek Imu Sumak kad je razvuče...

Znaš li koliko ima "ovakvih" melodija...dobra je, ali nije nezaboravna da možeš da je prepozna među... hiljadu...:dntknw:
Pa pusti Imu Sumak yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Aaaa to znači...ok ;)

Znaš li koliko ima "ovakvih" melodija...dobra je, ali nije nezaboravna da možeš da je prepozna među... hiljadu...:dntknw:
Pa pusti Imu Sumak yes3

El Condor Pasa je jedna od legendarnih melodija, izvodili su je mnogi a i sada je izvode. Ovo je pokojna Yma Sumac.

Evo i Roxana

Poslednja izmena od urednika:
Natrag