Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hm...Pa recimo kada me čovek vidi ''skockanu''...obično se pomisli da takve nemaju ''pojma'' o kuvanju....Na primer...A ima i još nekih razloga...Ma po sličicama sam provalio...videlo se odmah...a i ova poslednja, nema dileme, vidi se da znaš yes3
A kako to misliš da se "ne očekuje od tebe da voliš da kuvaš", ne razumem :dntknw:
Za trenutak mi se učinilo da si promašila temu.... tj da si mislila Gde biste sada voleli da budete
Ovu...stvar sam prvi put čuo na forumu, odavno je to bilo, da je nisi ti postavljala ?
Aaaa to znači...okHm...Pa recimo kada me čovek vidi ''skockanu''...obično se pomisli da takve nemaju ''pojma'' o kuvanju....Na primer...A ima i još nekih razloga...
Dobro jutro narode. Death, ti si stvarno mlad kada si ovo prvi put čuo na forumu. Legendarna melodija. da čuješ tek Imu Sumak kad je razvuče...
Aaaa to znači...ok
Znaš li koliko ima "ovakvih" melodija...dobra je, ali nije nezaboravna da možeš da je prepozna među... hiljadu...:dntknw:
Pa pusti Imu Sumak yes3