Dobro jutro :)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Vuce,delujes tako mudro sa tim smajlijem "umnik2",daje ti neku posebnu ozbiljnost :-D
graduate.JPG

He, he, he...Nemoj mene učiti gramatici...Pogledaj moj post...Odmah je to ispravljeno...Bilo je u brzini...
Naravno...Hoću...Mada, kada vidim kako ''pametnuješ'', možda pozovem i nekog drugog na po jednu...;)
Taj neko ne ''maniše'':D

Nemo se ljutis. ja sam bijo hteo reci da se kaze rakija nisma hteo da te uvredim ... ja isto tako pazim u gramatikama. moje drugarice iz skole BICA I DZELJANA isto se skoluvale imi smo svi tako ... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemo se ljutis. ja sam bijo hteo reci da se kaze rakija nisma hteo da te uvredim ... ja isto tako pazim u gramatikama. moje drugarice iz skole BICA I DZELJANA isto se skoluvale imi smo svi tako ... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma ne ljutim se...Mnogo si brz...Ne znam samo kad ga ugleda:lol:, a odmah sam ispravila...
Nego, u to ime da nastavimo, al u drugom smeru...
tuborg.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jutro, Erin, šta se radi? :hi: Dok sam aktivno studirao imao sam običaj da počnem od ranog jutra u bivšem MPS-u sa točenim Jelenom od koga me posle boli glavudža, a društvo se ceo dan smenjuje, samo ja ne mrdam. :mrgreen: Evo malo piva, nije ni to loše za dobro jutro.

2wokity.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, bio sam k'o ovaj mali na plaži, samo s cigarom umesto pivom. :lol: I dan danas me zezaju zbog toga. :)

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Dobro jutro svim, ranoranicima redom.
0bb359c64dab93028816a4e6e410849d395.jpg

uz malo muzike...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag