Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima....
Sendi, Death, Eleny...poranili jutros baš...
Evo još jedna kafica....

Good-Morning-Good-Morning-Have-a-nice-day-greetings-morgengr%C3%BCsse-coffee-salut-%D0%9C%D0%BE%D0%B9-%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%B1%D0%BE%D0%BC-goodmorning-Good-morningafternoonevening-Coffee-Cup_large.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne znam Sendi, šta je sa tobom, ali da si sumnjiva...sumnjiva si....
A, ako je tvoje budno stanje prouzrokovano nečim lepim, onda u to ime častim tebe i ostale...
3092_MEDIUM.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam Sendi, šta je sa tobom, ali da si sumnjiva...sumnjiva si....
A, ako je tvoje budno stanje prouzrokovano nečim lepim, onda u to ime častim tebe i ostale...
3092_MEDIUM.jpg

Jos slatkisa :D
Nemam blage veze sta mi je ali hvala u svakom slucaju (nemam zahvalnice! wacko2).Kad budem znala sta mi je obavezno cu javiti da castis ponovo ;) (mada bih mozda trebala ja da castim... :vorred:)

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Ko god da casti... tu sam :dance2::D
Sendi.... Ja mislim da je sve to posledica zemljtresa, globalnog zagrevanja i svetskih zavera! smile3 Vidis i na mene utice wacko2wacko2
Malo ispiranja mozga :dance2::dance2:
0218.gif

Dobro jutro svima pristiglima....

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ko god da casti... tu sam :dance2::D
Sendi.... Ja mislim da je sve to posledica zemljtresa, globalnog zagrevanja i svetskih zavera! smile3 Vidis i na mene utice wacko2wacko2

0218.gif

Dobro jutro svima pristiglima....

Bices na vreme obavestena samo cekaj da nadjemo razlog i ko casti :D
Lepo,ispade da na mene pozitivno uticu negativne pojave,pocinjem da brinem :vorred:

Eleny,jes' to ti na slici :???: ? :-D

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Bices na vreme obavestena samo cekaj da nadjemo razlog i ko casti :D
Lepo,ispade da na mene pozitivno uticu negativne pojave,pocinjem da brinem :vorred:

Eleny,jes' to ti na slici :???: ? :-D
Cekam dalja obavestenja :) I jeste za brigu... kad malo bolje razmislim :D
Ne znam na koju sliku mislis? Mada, ni na jednoj nisam ja :) Ovo sto igra bi trebalo da je musko :dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Cekam dalja obavestenja :) I jeste za brigu... kad malo bolje razmislim :D
Ne znam na koju sliku mislis? Mada, ni na jednoj nisam ja :) Ovo sto igra bi trebalo da je musko :dntknw:

Kako je pocelo pre ces penziju da sacekas :).Ja vise ne razmisljam,kad bude postalo alarmantno,javi :D.Aha,ta ili to sto igra :-D

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Dobro jutro,radni narode! :D Posto ste dobili toliko kafa i kolaca,ja cu za ovo jutro da odvojim jedan poseban poklon koji ce,bez sumnje,vecini trebati:

toaletni_papir.jpg

Naravno,niovog jutra ne izostaje muzika,pa zato еврибади сииинг:

:lol::lol::lol:

Natrag