Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
singa-lucu-kartun.gif

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, Mars se ne ljuti lako! Valjda znaš!;)

Ne znam ja...sinoć su ti nedostajale čokoladice, čim sam video odmah sam ti poklonio...gomilu...a ti ništa...baš ništa :dntknw:

Inače ja imam problem sa Škorpijama i Jarčevima,sve drugo je ok.
Sendi,ne znam odakle si ti,ali ovde nisu čista posla,a posle nas Vojvodjane optužuju da smo Autonomaši.wacko2

Jarac :boast:
Ovde je sve jasno...kako nešto može da bude loše ako je iz srca Srbije :dntknw:
Autonomaši je blag izraz ;)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Pozdrav i poljubac za sve koji su online ,posebni poljubac za Ivanjusku koja ima problem sa skorpijama . :boast:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Rodila sam Jarca,a za životnog sapatnika izabrala Škorpiju,imajte bar malo milosti!Još kad se tu pridoda po neki prijatelj Jarac,nije Strelčevima lako.;)
Bluanglel,"Zar i ti sine Brute"?
Znam vi ste divni samo je okolina ta koja vas ne kapira.:angel:

Srce može da daruje samo dobre stvari,to sam uvidela.A jeste ekipa,što jes,jes.:yea:

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Ivanjuska..sad sam saznala da si Vojvođanka...sto bi znacilo..da smo zemljakinje...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Rodila sam Jarca,a za životnog sapatnika izabrala Škorpiju,imajte bar malo milosti!Još kad se tu pridoda po neki prijatelj Jarac,nije Strelčevima lako.;)
Bluanglel,"Zar i ti sine Brute"?
Znam vi ste divni samo je okolina ta koja vas ne kapira.:angel:

Srce može da daruje samo dobre stvari,to sam uvidela.A jeste ekipa,što jes,jes.:yea:

Pa jeste nas iz Šumadije ne kapiraju, a nema boljih ljudi u Srbiji yes3
Samo na ovoj temi se to vidi...moram da kažem kad se to već dovodi u pitanje yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ivanjuska..sad sam saznala da si Vojvođanka...sto bi znacilo..da smo zemljakinje...:lol:

A,drago mi je da to čujem,vidiš kako su se osilili Ercovi.Sve kao prijatelji,ccc Nude iće,piće a ko zna šta nam misle.:D
Još samo Tito da dodje i prva postava je spremna!:lol:

Death,Ima jedna lepa poslovica,kaže:"Usta moja,ne fal'te me više":blum3:

Sve ovo je šala,naravno,u to ime

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
A,drago mi je da to čujem,vidiš kako su se osilili Ercovi.Sve kao prijatelji,ccc Nude iće,piće a ko zna šta nam misle.:D
Još samo Tito da dodje i prva postava je spremna!:lol:

Mi radimo sve javno da ne bi izgledalo tajno, prema tome nema tu mesta zakulisanim radnjama, meni to ne bi ni palo na pamet yes3
Kakve su vama Vojvođanima misli ccc, odmah neku spletku da napravite, da unesete nemir u ovaj krajnje dražesan deo foruma :acute:
Moram da hvalim kad je nešto očigledno a dovodi se u pitanje :???:
Ako bih ostao skroman kao do sada propast bi mi se napisala sama od sebe, ima naivnih ljudi u svašta bi poverovali kad vide kako se Vojvođani slatko izražavaju :acute:

Poslednja izmena:
Natrag