Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Row,posle toliko sljivovica tesko da cete obratiti paznju na sudaranja,ne zanovetaj :roll:
Evo,ti vec poceo da citaras sam sebe...:vorred:

Ne znam gde si videla te šljivovice, to još niko nije nudio :vorred:
A i ako budemo pili, moćićemo međusobno da se razlikuje makar okvirno, sramota zbog vas devojaka da se mnogo ponapijamo yes3

Ne znam kako...ti si mene citirala smile3

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Gde je ona kafa.. da se nije smrzla.. :???:

Dobro jutro
m_3dd1a09116704895913d2c27ca291eb1.jpg

Ko je trazio rakijicu?
rakija-sljivovica-slika-3740044.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam gde si videla te šljivovice, to još niko nije nudio :vorred:
A i ako budemo pili, moćićemo međusobno da se razlikuje makar okvirno, sramota zbog vas devojaka da se mnogo ponapijamo yes3

Ne znam kako...ti si mene citirala smile3

Jao,Wayne je trazio a ja zaboravila da pomognem Kilometrazi i da posluzim...Sve mi se pomesalo,bice da sam ja popila koju... :vorred:
Jeste bio tvoj citat u tvom postu i,umesto da trepuces i zavitlavas,obrati paznju na "gutanje" slova :acute:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao,Wayne je trazio a ja zaboravila da pomognem Kilometrazi i da posluzim...Sve mi se pomesalo,bice da sam ja popila koju... :vorred:
Jeste bio tvoj citat u tvom postu i,umesto da trepuces i zavitlavas,obrati paznju na "gutanje" slova :acute:

Nije bio...:smile: pogledaj još jednom, a jedini post koji je je na prethodnoj strani editovan je....tvoj yes3
Dobro sad gutanje slova...sad baš cepidlačiš :acute:

Nego ljudi polako sa tom jakom hranom još je rano, posle ne mogu ceo dan da utolim žeđ :smile:

Eleny, šta je sa tobom :vorred:

Natrag