Do it yourself!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Do it yourself!

Masturbacija, pogotovo ona ženska, nije ležerna tema niti će se o njoj pričati uz kavu. No, svakako nije više tabu tema. Ali i dalje postoje pojedinci koji smatraju da samozadovoljavanjem možete razboljeti.

Jeste li znali da je 1760. liječnik Tissot izdao knjigu na temu bolesti čiji uzrok je upravo masturbacija? Nije ni čudo jer je ipak riječ o 18. stoljeću. Više je začuđujuća istina da i danas ljudi smatraju da je moguće oboljeti zbog samozadovoljavanja. Oni ipak malo više upućeni znaju da je masturbacija dobra u borbi protiv stresa i agresije. Donosimo još zanimljivih činjenica o masturbaciji:

Koliko god se o masturbaciji ne priča nije istina da se ona ne prakticira. Dapače, veliki broj žena redovito se samozadovoljava. Dobro, redovito je pretjerano, no na tjednoj bazi je itekako prisutno. Mirela (26) „Ne znam zbog čega je ta fama oko masturbacije. Žene to rade. Radimo zar ne? Smiješno mi je kada me dečko pita je li to radim. Kao da mi žene nismo seksualna bića. I onda još kad čuje, pita kako to radim. Gle, radim sama i to je tajna. Ne zanima ni mene kako on to radi.“

Jedan od definitivno najsmješnijih mitova oko masturbacije je da od nje možete oslijepiti. A jeste li čuli za „svaki put kada masturbiraš, bog ubija jednog mačića“? Na to se možemo samo dobro nasmijati.

Mnogo žena koristi raznorazna pomagala kućne radinosti. Nije rijetkost da banana i veliki krastavac posluže u posve druge svrhe od onih prehrambenih.

No, ipak mnogo žena preferira korištenje seks igračaka, a definitivno najpopularniji je vibrator.

Činjenica je da osobe koje češće dožive orgazam doživljavaju ga intenzivnijim. A kada nemamo partnera pored sebe, ojačat ćemo same.

Samozadovoljavanje je zdravo. I zdravije je nego konzumacija tableta protiv bolova.

Napisane su i mnoge pjesme o samozadovoljavanju, a mi donosimo samo popis najpoznatijih:
1.Britney Spears - The touch of my hand
'cause I just discovered
Imagination's taking over
Another day without a lover
the more I come to understand
the touch of my hand

2.Violent Femmes - Blister in the sun
Body and beats
I stain my sheets
I don't even know why

3.The Divinyls - I touch myself

4.Tweet - Oops oh my
Umm I was looking so good I couldn't reject myself
Umm I was feeling so good I had to touch myself

5.Radiohead - Thinking about you
Been thinking about you
And there's no rest
Should I still love you
Still see you in bed
But I'm playing with myself

Izvor: In Zena

Član
Učlanjen(a)
27.05.2010
Poruka
164
I meni je neprijatno :vorred: mogu li i ja u top 5 :give_rose:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mislim da nema nista lose u tome..samog sebe pomaziti ponekad..jos ako imas dobru inspiraciju kao sto je neka dobra pricica ..slicica.. mmm odmah ti se podigne kosa na glavi ..naravno to radim u dugim pustim nocima ne svaki dan po ceo dan ..samo kad mi je dragi mnogo umoran ili nije tu ..

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Mislim da nema nista lose u tome..samog sebe pomaziti ponekad..jos ako imas dobru inspiraciju kao sto je neka dobra pricica ..slicica.. mmm odmah ti se podigne kosa na glavi ..naravno to radim u dugim pustim nocima ne svaki dan po ceo dan ..samo kad mi je dragi mnogo umoran ili nije tu ..
konacno neko ko se ne stidi:agree:
i ciji komentar nije bio fuj ili bljaksmile3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Mislim da nema nista lose u tome..samog sebe pomaziti ponekad.."

upravo to. to mi je standard pre susreta sa curom. nakon toga sve ide glatko kao po loju

Natrag