Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nabavio sam ja, mogu pomoći oko toga ako smem tj. ako znači.
nisam ispratio da se uopste bilo gde pojavio kod zvanicnih operatera,doduse nisam ni gledao.......to me zanima da bih mogli da ,,pozajmimo,, od njih preradimo za svoje potrebei postavimo u nas koji je automatizovan i sam radi.....Nabavio sam ja, mogu pomoći oko toga ako smem tj. ako znači.
Da naravno razumem. Šaljem ti Boki gde se može naći, semo trenutak.nisam ispratio da se uopste bilo gde pojavio kod zvanicnih operatera,doduse nisam ni gledao.......to me zanima da bih mogli da ,,pozajmimo,, od njih preradimo za svoje potrebei postavimo u nas koji je automatizovan i sam radi.....
,,sredjen,, je epg od tog zvanicnog operatera tako da cemo ga ovih dana integrisati i imati i u sf epg sa sve 10 arene.......Da naravno razumem. Šaljem ti Boki gde se može naći, semo trenutak.
Sjajno! Za tako nove kanale već spreman EPG svima na korišćenje je odlično! Pošto ga nema čak ni na sajtu (AS hr sajtu) ne može se nigde ni ljudski pogledati program... SF ne razočarava! Svaka čast momci!,,sredjen,, je epg od tog zvanicnog operatera tako da cemo ga ovih dana integrisati i imati i u sf epg sa sve 10 arene.......