Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jedno pitanje za tebe,zašto ti smeta šta postavlja...može da postavlja šta hoće čovek?Dozvoljeno je sve sem vređanja,psovanja itd....Što nisi i ostale logoe slikao?
Ne smeta mi ni najmanje. Stoji mu u postu da je novi logo od SK4, pa ispada da je novi logo samo za taj kanal.Jedno pitanje za tebe,zašto ti smeta šta postavlja...može da postavlja šta hoće čovek?Dozvoljeno je sve sem vređanja,psovanja itd....
Nije SK,nego AS....pa podrazumeva se da je i AS1,2,3,5 sa novim logom neće menjati logo samo na jednom kanalu....loš ti je izgovor da ti ne smeta.Ne smeta mi ni najmanje. Stoji mu u postu da je novi logo od SK4, pa ispada da je novi logo samo za taj kanal.
Aj neka bude da si u pravu. Vidim da si se ti na MENE naklatio, pa velim da se na vreme sklonim
A što tebi smeta što njemu smetanemaš pametnija posla.Nije SK,nego AS....pa podrazumeva se da je i AS1,2,3,5 sa novim logom neće menjati logo samo na jednom kanalu....loš ti je izgovor da ti ne smeta.