- Učlanjen(a)
- 22.07.2012
- Poruka
- 746
Ma neee. Otkud ti to da je upscale?? To bre majsta uradio downscale sa full hd (mozda cak i ultara hd?) da nas ne baci bas mnogo u bedak.Jel je to upscale u 720? Nisam cuo da pink poceo da emituje u HD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma neee. Otkud ti to da je upscale?? To bre majsta uradio downscale sa full hd (mozda cak i ultara hd?) da nas ne baci bas mnogo u bedak.Jel je to upscale u 720? Nisam cuo da pink poceo da emituje u HD.
Ma neda mi se cekat da se smiri slika odma okidam nije to espn da kad ga god uslikas ispadne extra ove moras cekat da nadodjuNekako su ti slike 1080 sve losije i losije ??? mozda zbog HD Ready ??? e majsta, majsta... losa boja za farbanje ..... mozda nekom dobra meni nije
Pogledajte prilog 79471 Pogledajte prilog 79472 Pogledajte prilog 79473
Mora da menjas logo Prve televizijeNekako su ti slike 1080 sve losije i losije ??? mozda zbog HD Ready ??? e majsta, majsta... losa boja za farbanje ..... mozda nekom dobra meni nije
Evo sad sam malo saceko da se primiri sta kazes?Nekako su ti slike 1080 sve losije i losije ??? mozda zbog HD Ready ??? e majsta, majsta... losa boja za farbanje ..... mozda nekom dobra meni nije
Ne, ne mijenjam sto bi mijenjao kad su to razliciti kanaliMora da menjas logo Prve televizije
Ne kazem nista samo.... HD Ready .....Evo sad sam malo saceko da se primiri sta kazes?
Prva promenila logo.Ne, ne mijenjam sto bi mijenjao kad su to razliciti kanali