Dnevna Doza Album Baje

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
Nebi se slozio sa tobom da niko nema total tv na svoje oci sam vidio kako radi radi se o djelatniku tcom hr. Ja ga pitao odakle mu to, a on veli razmjena na visoj razini punudio mi je ispod pulta za 2000 kn odmah plus 100 kn mjesecno.Ponuda je vrijedila za vip tv,max tv,total tv i jos jednu ne mogu se sada sjetiti koju ostao sam paf Bilo to negdje u 9. mjesecu ove godine dvojica hodala i nudili njihove proizvode.
Na udp da ima neko pa ne bi bas verovao al ajd nek bude tako inace bi se slikalo ovde na veliko da bi imali :D

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Majsta o cemu ti ovde??? Ukljucen ili ne koliko vidim titl ce biti prikazan jer je zalepljen :roll::roll::roll:
vidi ali posle mi slikaj i ti fox samo sa serbian prevod ja mislim da nemas posto niko nema total za sada a to sto ti imas i ja imam samo da znas
Pogledajte prilog 60104 Pogledajte prilog 60105

pa dobro total imas sa db,ja sam imo pre telemah sa db al ne ganjam vise db imam total na kablovskom dreamboxu

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
vidi ali posle mi slikaj i ti fox samo sa serbian prevod ja mislim da nemas posto niko nema total za sada a to sto ti imas i ja imam samo da znas
Pogledajte prilog 60104 Pogledajte prilog 60105

samo za tebe,to sto slikas je total :) EVO TI FOX,radio 1 nisam stigo ranije

etA5mlj.png

ub5ruu0.jpg

WHcpkXD.png

NC1iemh.png

EVfb1EK.png

gmOnv9z.png

ljNM86P.jpg

TYlgbxS.png

FN7Pm2Q.jpg

5yrO7D6.png