- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poruka
- 170
Jedna slicica za samuraja bez jaja, i ostalu "mafiju" !
Pogledajte prilog 60114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jedna slicica za samuraja bez jaja, i ostalu "mafiju" !
Pogledajte prilog 60114
Na udp da ima neko pa ne bi bas verovao al ajd nek bude tako inace bi se slikalo ovde na veliko da bi imaliNebi se slozio sa tobom da niko nema total tv na svoje oci sam vidio kako radi radi se o djelatniku tcom hr. Ja ga pitao odakle mu to, a on veli razmjena na visoj razini punudio mi je ispod pulta za 2000 kn odmah plus 100 kn mjesecno.Ponuda je vrijedila za vip tv,max tv,total tv i jos jednu ne mogu se sada sjetiti koju ostao sam paf Bilo to negdje u 9. mjesecu ove godine dvojica hodala i nudili njihove proizvode.
Majsta o cemu ti ovde??? Ukljucen ili ne koliko vidim titl ce biti prikazan jer je zalepljen
vidi ali posle mi slikaj i ti fox samo sa serbian prevod ja mislim da nemas posto niko nema total za sada a to sto ti imas i ja imam samo da znas
Pogledajte prilog 60104 Pogledajte prilog 60105
Ne total ne radi na db greska ali ga imam na udppa dobro total imas sa db,ja sam imo pre telemah sa db al ne ganjam vise db imam total na kablovskom dreamboxu
vidi ali posle mi slikaj i ti fox samo sa serbian prevod ja mislim da nemas posto niko nema total za sada a to sto ti imas i ja imam samo da znas
Pogledajte prilog 60104 Pogledajte prilog 60105