Dnevna Doza Album Baje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Extra radi na Smart Tv xbmc , Vlc ird..kao i xbmc na Android telefonu tj Vlc itd... nisam jos vidio da je neko takvu vrstu slika postavio ??? Ili je meni promaklo a ako imate HD Box kablovske Tv jos jedan plus za vas kao sto mozete vidjeti na slikama
IMG-20141210-WA0006.jpg 20141210_174046.jpg 20141210_164453.jpg
:mig:
Pozdrav

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
Extra radi na Smart Tv xbmc , Vlc ird..kao i xbmc na Android telefonu tj Vlc itd... nisam jos vidio da je neko takvu vrstu slika postavio ??? Ili je meni promaklo a ako imate HD Box kablovske Tv jos jedan plus za vas kao sto mozete vidjeti na slikama
Pogledajte prilog 59035 Pogledajte prilog 59036 Pogledajte prilog 59037
:mig:
Pozdrav
Posalji mi Smart TV, ili bilo kakav TV pa cu ja da ti postavim slike nije problem, a full HD u xbmc na telefonu sam davno postavio ;)

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Ja sve gledam preko nStreamLmod aplikacije na Samsungu.. Uopće ne palim vlc, samo za test

Što se tiče cs linija, može se dobiti preko skeniranja ali i ako imaš dobra poznanstva u sat tv svijetu... ;)

@losmij dođi do mene, ja te lijepo počastim, a ti pustiš listu na tv pa gledamo u full hd.. :D

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Onda ako imaš sat antenu možeš namjestiti preko samygo aplikacije cs, i imaš direktno kodriane kanale ne treba udp.. ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Onda ako imaš sat antenu možeš namjestiti preko samygo aplikacije cs, i imaš direktno kodriane kanale ne treba udp.. ;)
Imam satelitsku antenu godinama Hotbird , Eutelsat i Astra sa DISEgC.. Sat antene to mi je Hobi ...a od nedavno uzeo Total Tv HD Box ... samo i to slabo gledam ... A sto se Satelit antene tice i tom slicno dok se moglo unazad par godina kupio pisac i kartice stavljao kodove sam na karticu naravno sa odredjenim programima itd... dok Irdeto , Viacess itd... nisu promijenili system kodiranja itd... pa batalio jer... ponovo ulagat pare u to sve nisam zelio .... bio zadovoljan i previse imao sve kanale iz zemalja Evrope na Humax i Nokia D1 - Box 9200-9500 koje i dan danas imam al ne mogu da citaju nove systeme kodiranja itd... al ok nebitno ... slabo ti ja to sve gledam ...
Pozdrav

Natrag