MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.755
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Posalji mi Smart TV, ili bilo kakav TV pa cu ja da ti postavim slike nije problem, a full HD u xbmc na telefonu sam davno postavioExtra radi na Smart Tv xbmc , Vlc ird..kao i xbmc na Android telefonu tj Vlc itd... nisam jos vidio da je neko takvu vrstu slika postavio ??? Ili je meni promaklo a ako imate HD Box kablovske Tv jos jedan plus za vas kao sto mozete vidjeti na slikama
Pogledajte prilog 59035 Pogledajte prilog 59036 Pogledajte prilog 59037
Pozdrav
Da koliko se sjecam bio je to Official XBMC Remote .... sto si postavio ako se ne varam??Posalji mi Smart TV, ili bilo kakav TV pa cu ja da ti postavim slike nije problem, a full HD u xbmc na telefonu sam davno postavio
Kodi na telefonu, ne sjecas se dobroDa koliko se sjecam bio je to Official XBMC Remote .... sto si postavio ako se ne varam??
Pozdrav
Moguce ... da mi je promaklo nema veze ...Kodi na telefonu, ne sjecas se dobro
Šota koji model ti je ovaj Samsung? Ima li DVB-S2 tuner?
Imam satelitsku antenu godinama Hotbird , Eutelsat i Astra sa DISEgC.. Sat antene to mi je Hobi ...a od nedavno uzeo Total Tv HD Box ... samo i to slabo gledam ... A sto se Satelit antene tice i tom slicno dok se moglo unazad par godina kupio pisac i kartice stavljao kodove sam na karticu naravno sa odredjenim programima itd... dok Irdeto , Viacess itd... nisu promijenili system kodiranja itd... pa batalio jer... ponovo ulagat pare u to sve nisam zelio .... bio zadovoljan i previse imao sve kanale iz zemalja Evrope na Humax i Nokia D1 - Box 9200-9500 koje i dan danas imam al ne mogu da citaju nove systeme kodiranja itd... al ok nebitno ... slabo ti ja to sve gledam ...Onda ako imaš sat antenu možeš namjestiti preko samygo aplikacije cs, i imaš direktno kodriane kanale ne treba udp..