Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Ne pricaj gluposti !Ne loži ljude.
1. to nije link od tvviet
2. nije mu slika 1280x738
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne pricaj gluposti !Ne loži ljude.
1. to nije link od tvviet
2. nije mu slika 1280x738
Ni ti ne pricaj gluposti ! Photoshop nije, a ta rezolucija jeste ! Jos ako si ti vlasnik TVVieta ...... ?!Ovo nije rezolucija za premium7 kanal... Zbog cega li se pate neki ljudi sa photoshop )
Zasto govoris u mnozini ?!neznaju sa kim imaju posao......
Tema kao sto vidis jos uvek postoji, i cemu ovakvo ponasanje, sta vam to smeta, i sta to nije po ps-u ?!Zar ova tema još postoji isti akteri stalno.
Burmane, vjerujem da imaš viet - daj slikaj nešto od juče, recimo vijesti RTS-a u 19.45
Jeli tebe trebam da pitam da li smem da citiram nekoga i da li cu pisati u jednini ili mnozini....da te obavestim da je ovo sf....Zasto govoris u mnozini ?!
Mislio sam da se obracas meni, pa reko .... !Jeli tebe trebam da pitam da li smem da citiram nekoga i da li cu pisati u jednini ili mnozini....da te obavestim da je ovo sf....
Kao sto vidis nisam se tebi obratio niti tebe citirao ...Mislio sam da se obracas meni, pa reko .... !
Onda je nesporazum u pitanju, i o kakvom to znacaju pricas covece ! Na sf-u sam iz hobija, cemu tolika tenzija ?!Ti si mi toliko bitan i jedini ko se bavi internet televizijom da morao jos i neke grupe da te svrstavam....kao sto vidis godinama ti se nisam obratio i neznam sta ti to treba,jel sebi da das na znacaju ili...ponovo ti kazem ovo je sf...