LEGEND
- Učlanjen(a)
- 01.11.2012
- Poruka
- 2.763
Evo ubacio u XBMC , reko da uradim domaći prije spavanja. Ako bude trebalo još lošiji kvalitet onda bježim sa časajeste da ali kako to isto u sd eto domaci i za tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo ubacio u XBMC , reko da uradim domaći prije spavanja. Ako bude trebalo još lošiji kvalitet onda bježim sa časajeste da ali kako to isto u sd eto domaci i za tebe
Nemoj me tjerati da idem provjeravatipa maltene svaki drugi post ima i kod tebe onaj foxsport5
Pa 1080 i treba, pogotovo vi u inostranstvu (mislim zbog interneta), i još kad bi se titlovi mogli viditi onda samo lezi, gledaj i uživajLosmij sad si me natjerao da stavljam 1080
Pogledajte prilog 62418 Pogledajte prilog 62419 Pogledajte prilog 62420 Pogledajte prilog 62421
daje naziv na osnovu strima, evo ja ovde vadim strimove iz slikaNemoj me tjerati da idem provjeravati
hehe, jesi siguran, meni se direktno uploaduje na imugr čim stisnem PrintScreen i ostane mi link u clipboardu a imena se daju nasumično.
Čuj foxsport5 jeste a ostale nije ihhihih
Sad će neko da sve provjeri, apleujem da baci i koji like usput
Ako je to za zadaću onda bježim sa časa.Da vidimo ko ima Arena sport 1 - 4 ----- 320 x 240 ???
Pogledajte prilog 62427 Pogledajte prilog 62428 Pogledajte prilog 62429 Pogledajte prilog 62430
Pobjeze i ja uplasio me jojAko je to za zadaću onda bježim sa časa.
Poslaću šeficu @crvendac_011 da mi opravda časove.
Dosta za večeras, neće @bru2 stići da pokupi sve strimove do sutra
Laku noć
Da ste stavili još koju sliku mogao sam i recept uzeti, da ne gledam džaba emisiju.