Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovaj na naucnoj isti kao jedan clan foruma
Imas od mene sve pohvale svaka Cast nema onog koji ce ti biti ravan .. samo nastavi tim tempom nek se zna ko je The BestStvarno ne razumem ljude, koji bez razloga kritikuju, umesto da pohvale s razlogom !
Pogledajte prilog 92119
Nije bitna iznudjena pohvala, nego odnos i stav prema ljudima !Imas od mene sve pohvale svaka Cast nema onog koji ce ti biti ravan .. samo nastavi tim tempom nek se zna ko je The Best
Pozdrav
nemoj me pogresno shvatiti....nisam nista lose mislio....nemam nista protiv postavljanju ovih slika samo sam htio da kazem da je to bas poso.....uslikati, negde napraviti upload i staviti te linkove nazad na forum....Nije bitna pohvala, nego odnos i stav prema ljudima !
(Respect)
E, tako vec moze - ima tu posla, da znas !nemoj me pogresno shvatiti....nisam nista lose mislio....nemam nista protiv postavljanju ovih slika samo sam htio da kazem da je to bas poso.....uslikati, negde napraviti upload i staviti te linkove nazad na forum....
sent from Kodi 17 Krypton