Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidi ovako ... ja sam kako tebi tako i ostalima xxxx puta dokazao 19201080 e sad kad ja od tebe to isto trazim ti kazes vidi se na tvojim slikama???? Ja tu nista ne vidim jer... napisao vec jednom kad preko Smart tv-a pogledam tvoje slike izgledaju kao da ni 720 rezoluciju nemaju ???? Sta ti slikas ja ne znam stvarno ali daleko od istine i prave rezolucije.Nista bez dokaza !
I opet ti kazem slika u slici Paint program jednom slikas i ubacujes rezoluciju u sliku 1920x1080 i to je to
No comment !Vidi ovako ... ja sam kako tebi tako i ostalima xxxx puta dokazao 19201080 e sad kad ja od tebe to isto trazim ti kazes vidi se na tvojim slikama???? Ja tu nista ne vidim jer... napisao vec jednom kad preko Smart tv-a pogledam tvoje slike izgledaju kao da ni 720 rezoluciju nemaju ???? Sta ti slikas ja ne znam stvarno ali daleko od istine i prave rezolucije.
U cemu je problem?? Nije mi jasno onda.... stavlja se Paint sliku u sliku za razliku od mene kad ja slikam sa Kodi/xbmc ili Vlc/codec kao dokaz rezolucije i najvaznije slikajte sta zelite vase pravo naravno ali... opet si ne tako davno poceo mene slikama da prozivas prvi i to mi nije jasno u cem je tvoj problem??? Nisam od onih koji pricaju iza ledja i nemam dlake na jeziku tj. Kazem ono sto mislim svakom u facu pa te eto jos jednom pitam u cemu ili kakav problem ti imas??? Radi se o tom da svi clanovi dodju stave sliku i odu do narednog posjecivanja ove teme samo kako izgleda tebi neke stvari nisu jasne a zasto stvarno ne znam.
Ja sam pokusao i nedavno prije par dana sa tobom na ljudski nacin preko Pm ali izgleda ne pije vodu jer si nakon te nase prepiske ponovo ovdje poceo da me prozivas??? Eto sad imas jedinstvenu priliku da se izjasnis koji je tvoj problem po pitanju moje malenkosti??
Pozdrav
I to nije ta rezolucija pa ja znam kako izgleda slika 1920x1080 ... ova tvoja ako onda 1280x720 nista jace a ti mozes od ranijih slikanih kanala i dalje otvori Paint i ubaci Codec/rezoluciju sliku od arene ili slicnih kanala kad si te imao i slikao pa ostavio na stranu jer.... ok nisam ni ljubomoran nisam ni zavidan ali... imas sigurno arene i slicne kanale 1280x720 slikas i stavis codec od 1920x1080 zasto ovo kazem??? Zato sto i ja imam svasta nesta pa i DB ali sa vremenom sve rikne samo kod tebe nikad ??? Pa nisam ja od juce jer je to nemoguce a i ako onda bi ti morao sjedit za kompom 48 sati na Dan da bi pronasao to sve ja sam svoje rekao i da bilo sta kazes kontra od ovog sto sam napisao ne vjerujem ti
Sota prijatelju, zar mislis da se time sluzim ?I opet ti kazem slika u slici Paint program jednom slikas i ubacujes rezoluciju u sliku 1280x720 i to je to
Pozdrav
Evo reci kako da ti slikam, da bi se uverio ?!I to nije ta rezolucija pa ja znam kako izgleda slika 1920x1080 ... ova tvoja ako onda 1280x720 nista jace a ti mozes od ranijih slikanih kanala i dalje otvori Paint i ubaci Codec/rezoluciju sliku od arene ili slicnih kanala kad si te imao i slikao pa ostavio na stranu jer.... ok nisam ni ljubomoran nisam ni zavidan ali... imas sigurno arene i slicne kanale 1280x720 slikas i stavis codec od 1920x1080 zasto ovo kazem??? Zato sto i ja imam svasta nesta pa i DB ali sa vremenom sve rikne samo kod tebe nikad ??? Pa nisam ja od juce jer je to nemoguce a i ako onda bi ti morao sjedit za kompom 48 sati na Dan da bi pronasao to sve ja sam svoje rekao i da bilo sta kazes kontra od ovog sto sam napisao ne vjerujem ti
Pozdrav