MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.766
Ma i te imam .... ravnao se po tvojoj slici..... kad smo kod rezolucije ...... kad slikate onda pokazite rezoluciju kao kad ja slikam .... dal sa kodi ili vlc ......
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma i te imam .... ravnao se po tvojoj slici..... kad smo kod rezolucije ...... kad slikate onda pokazite rezoluciju kao kad ja slikam .... dal sa kodi ili vlc ......
Ko zna, zna i koje su rezolucije moje slike, ako dobro pogleda !Ma i te imam .... ravnao se po tvojoj slici..... kad smo kod rezolucije ...... kad slikate onda pokazite rezoluciju kao kad ja slikam .... dal sa kodi ili vlc ......
Pozdrav
Listao malo unazad i moram priznati ljepse su moje slike 1080x720 nego vase 1920x1080..... cak i oni moji Sport klubovi 1,2 i 3 preko telefona rezolucije 1920x1080......... bez da se neko nadje uvrijedjen ili prozvan......... @Burmann oni tvoji SK nakon mog zadanog zadatka zs SK 1920x1080 tvoji su katastrofa to je sigurno neka strimer ili restrimer lista
Nego, okaci li ti onu sliku ?Listao malo unazad i moram priznati ljepse su moje slike 1080x720 nego vase 1920x1080..... cak i oni moji Sport klubovi 1,2 i 3 preko telefona rezolucije 1920x1080......... bez da se neko nadje uvrijedjen ili prozvan......... @Burmann oni tvoji SK nakon mog zadanog zadatka zs SK 1920x1080 tvoji su katastrofa to je sigurno neka strimer ili restrimer lista
Ako je kanal sa dokazanom rezolucijom na Smart Tv se super sve slike vide..... onaj koji ima Smart Tv moze to da potvrdi jer preko kompa to sve drugacije izgleda kao ljepse ali daleko od tog
Bez ljutnje ovo su cinjenice
Pozdrav