Dnevna Doza Album Baje

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
to i nema veze sa tim sta on kontroliše, kao prvo ja i nemam teamvifer a kao drugo jedino mi je on pomagao ,kad sam trebao ,a neki koristili moj nalog i davali drugima jel ne torpedo. onaj ko je davao zna o kome pričam . i da nadgledava moj komp ,nema neke koristi od toga jer nemam nista bitnog na kompu. a liste ja uvjek čuvam odkad sam se jednom opekao bas od bokija sto mi dao nesto vredno ,odtada nikome više nedjelim ništa ako ide na poverenje ,osim ako nisam sta sam nasao.

ne razumem kako si se opeko od mene.......u kom smislu....mislis da sam uradio nesto sto nebi trebalo ili.....nemam pojma o cemu je rec...... otkud ja u toj prici......

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
untitled2.jpg

untitled.jpg
untitled4.jpg
untitled7.jpg
untitled8.jpg

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
to i nema veze sa tim sta on kontroliše, kao prvo ja i nemam teamvifer a kao drugo jedino mi je on pomagao ,kad sam trebao ,a neki koristili moj nalog i davali drugima jel ne torpedo. onaj ko je davao zna o kome pričam . i da nadgledava moj komp ,nema neke koristi od toga jer nemam nista bitnog na kompu. a liste ja uvjek čuvam odkad sam se jednom opekao bas od bokija sto mi dao nesto vredno ,odtada nikome više nedjelim ništa ako ide na poverenje ,osim ako nisam sta sam nasao.
jura jura nije bas lepo lagati kad znas i sam da si ga pustio da ti cacka na komp i uz to i na skajp da vredja budi fer i priznaj

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ako se ja nadovezem na tu temu onda ce tek da bude vruce jer sam ja imao shodno tome Live diskusiju ni kriv ni duzan da ne idem u detalje

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
jura jura nije bas lepo lagati kad znas i sam da si ga pustio da ti cacka na komp i uz to i na skajp da vredja budi fer i priznaj
sto se tiče skaypa jesam ga pustio al nisam znao da ce on i sota imat takvaj razgovor, pustio sam jih da se pogovore do kraja a od tad ga nisam više davao na skayp da se razgovarata. al to je bilo več davno sad ja imam na novo instaliran windovs sedam i nisam ni pokretao teamvifer ni instalirao a ako je ušao kroz skayp neka je tu ja nista nemogu, hekeri uvjek postoje, a tesko jih je pronači. ja sam uvjek fer i priznam ako sam gde pogresio i tu sam definitivno. jer sta mi oba dobra prijatelja jbg kako da znam da imata neke zamerke.

Natrag