Dnevna Doza Album Baje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
dobro,prekidam al nisi u pravu imaju sve 100% znam proverena informacija...
Ma ok to ... ajd budimo ljudi jedan prema drugom ni ja ni ti nemamo koristi od svega toga .... ako imas saznanja o tom statusu kao sto za neke stvari tvrdis raspitaj se po forumu kod clanova za koje smatras da su od povjerenja ... nadam se da ces dobit adekvatan odgovor .... ja eto nisam skenirao ni jedan put da nadjem to sto ti trazis .... od toliko kanala iz te liste ukljucujuci i arene samo sto nisu u HD osim Arena 1 HD pa zar su ta 3 ostala toliko bitna da rikne sve zbog ta 3 ?? mislim da nije al ok da prekinemo sad diskusiju o ovom svemu puno srece da ih dobijes od nekog ako ih neko ima

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
220
@Bokimajsta

Mani se skeniranja neces naci to sto trazis Ok za Arena 1 HD i tu je kraj .. nista zlonamjerno samo savjet da prekines vec jednom sa skeniranjem...... ili cu listu objavit javno .......

Pogledajte prilog 82335

pa dokle vise ??? mene nije briga al ako radi vec duze vrijeme ti bukvalno si***es status

Hehe e to nije dobro sota pusti coveka nek radi sta oce.. neznam so mu prjetis ovde zbog jeb... playliste ? zar nije car skeniranja da probas naci ono sto nema :) i kao sto je reko vec majsta imaju sve arene u HD tamo ;)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.08.2013
Poruka
2.848
Jdr9oUS.jpg

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Hehe e to nije dobro sota pusti coveka nek radi sta oce.. neznam so mu prjetis ovde zbog jeb... playliste ? zar nije car skeniranja da probas naci ono sto nema :) i kao sto je reko vec majsta imaju sve arene u HD tamo ;)
Ma mene bas briga ja nemam problem sa tim ali jel to toliko bitno nac ostala 3 kanala?? ja mu ne prijetim samo dajem do znanja da dobro i korisno ne treba forsirat da rikne jer se tice i nekih ljudi koji su ajd da kazem manje ili vise ovisni o tim kanalima pa zar treba to srusiti ?? a kako ti kazes zbog jeb... playliste............. pa ajd onda cu je ja javno objavit pa da vidimo koliko je po tvom jeb... playlista............. sto se tebe tice a i mene ja hvala bogu imam sta da gledam a i ti takodjer ali ima ljudi koji nisu te srece itd.... e da sto mu onda ti ne das ostale te kanale ?? kad ih imas ...... i stvar rijesena ... i jos nesta ako vec skenira onda nek skenira nocu a ne non stop .....

da ne duljim nema smisla

Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Ma mene bas briga ja nemam problem sa tim ali jel to toliko bitno nac ostala 3 kanala?? ja mu ne prijetim samo dajem do znanja da dobro i korisno ne treba forsirat da rikne jer se tice i nekih ljudi koji su ajd da kazem manje ili vise ovisni o tim kanalima pa zar treba to srusiti ?? a kako ti kazes zbog jeb... playliste............. pa ajd onda cu je ja javno objavit pa da vidimo koliko je po tvom jeb... playlista............. sto se tebe tice a i mene ja hvala bogu imam sta da gledam a i ti takodjer ali ima ljudi koji nisu te srece itd.... e da sto mu onda ti ne das ostale te kanale ?? kad ih imas ...... i stvar rijesena ... i jos nesta ako vec skenira onda nek skenira nocu a ne non stop .....

da ne duljim nema smisla

Pozdrav
:beee::beee::beee::roll::roll::roll:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
220

da ne duljim nema smisla

Pozdrav

hehe pa covek je uporan :))) ima vremena previse :ppp, a sto se tice ostalih 3 imam ih sve u hd samo nije fora da posaljem nek se malo namuce i nadju nes sami ;) mozda ce vise posle da cene kad nesta nadju na tezak nacin, nece sirit ;)

Natrag