Dnevna Doza Album Baje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.757
@Sota dobro pusti to sve kraju ne slikam privatne stvari gledam i ja na tv samo direktno strimove preko tv a ne preko laptopa kao ti koja ti je to rezolucija televizor UHD 2120p a ti gledas d3go sa laptopa kablom povezan na tv rezolucije 800x600 576p?

:mig::roll::beee:

Moja kablovska i moj kablovski provajder nude HD 1920x1080 koje i posjedujem nisi bio na casu kad je bilo predavanje :roll:drugo UHD ti je 4 puta vise od 1920x1080 i tu nisi bio na cacu falio si.... a trece imam sve kvalitetne kanale koje mogu da gledam preko Smart Samsung Tv 1920x1080 kako preko Laptop tako i preko Fork Playera i naravno preko Screen Mirroring i Wireless .... to sve nema veze sa D3GO ..... e sad dok ja budem gledao preko kablovske Tv UHD 4K ti ces jos biti na 800x600 576p

Imam 5 Nettv plus accounta... na duze staze ... mogu da imam D3GO kad pozelim iako ga sad imam da ga JA placam .... imam Total Tv koji placam .... mogu da imam sve sto pozelim naravno DA PLACAM i sve ovo mi ni najmanje nije potrebno .... o ostalim provajderima koje ja imam i mogu da gledam ti uopste ni neznas da rade itd... naravno da o tom necu pisat javno .... a najbitnija stvar nije mi potrebno da se dokazujem i pravdam pa ni tebi shvati to jednom za svagda.

Ovo sve sto pisem nebi pisao Nikad takodjer nebi tvoje postove citirao da TI nisi mene prvi prozivao bezpotrebno.... u vise navrata sam te iskulirao i nisam ti pisao niti tvoj post citirao u nadi da ces da prestanes ali ... ocigledano ti je jos ostalo u glavi ono sa (Jura) i Skype gdje sam ja za tebe citiram te Papak e vidis taj papak ti je dokazao da si NEBITAN da me ti nisi prozivao ovdje Sota ovo Sota ono nista nebi pisao.

Ja ne upotrebljavam HD Ready radi znanja i ravnanja @Bokimajsta ... kao TI kad nemas 1920x1080 pa izmjenis rezoluciju a kanal ti je kako ti kazes 800x600 576p
cccccccc

Nije zlonamjerno i ja nisam zlopamtilo samo ti dokazujem suprotno od onog sto si rekao kad JA od @silverplatinum ne budem dobijao liste ima da riknem @silverplatinum SVAKA CAST kao covjeku jer... kako njega tako i ostale clanove NIKAD nisam gledao preko lista itd... eto vidis nije tako silver nije momentalno uopste aktivan na forumu a ja imam liste i vise nego sto sam sebi ikad mogao da zamislim a ne brojim one koje sam podjelio clanovima ovog foruma nisam dzaba nedavno napisao
vratit cu se jaci nego ikad
stojim iza toga i to je jednostavno tako prihvatio ti to ili ne nebitno....

Slobodno nek se jave javno clanovi od kojih sam ja dobio listu ako smatraju da imaju potrebu za tim..... ja im odobravam i nek napisu koliko su mi puta dali listu ... njima hvala i zna se CAST IZUZETCIMA..... mogu i oni koji su od mene dobili listu ili liste pa da zbrojimo ..................
toliko..................

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.574
ybloPyr.jpg

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.757

@Bokimajsta

Ja sam mogao D3GO da dobijem od @silverplatinum jos prije par godina al sam odbio ... takodjer produzenje ponude D3GO jednog clana sa ovog foruma sam odbio a koristio mislim jedno 3 mjeseca ponekad radi slikanja ovdje ne radi gledanja... slikao sam onomad D3GO i rekao sam mu meni samo stoji bolje da podijeli sa nekim svojim bliskim imat ce dotican vise koristi nego ja ... nisam alav na D3GO

Bravo @Bokimajsta sad si sve rekao do nove godine ne trebas nista vise napisat :roll::roll:
ocigledno sa tobom ne vrijedi kako vidim ti ces naci i iglu u plastu sijena :roll:
Aplaus, Aplaus, Aplaus Kraj diskusije majsta......................... ficukamo

Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag