Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim da je bilo dosta zafrkancije, nepreciznosti, svojevoljnih napisa i uvreda...Koja je to papska crkva? Mi smo katolici i naša crkva se zove Katolička Crkva (po novom pravopisu piše se velikim slovom).
svaki čovek se rodi slep zbog greha. on je rođeni slepac. ali kada čovek ode biti jedan religijski čovek onda on počne nositi naočare za slepe,tek potom obnevidi do kraja! zato taki slepci ovo ne mogu videti,možeš im mećati u zenicu oka ovu jasnu parabolu!
Ja poštujem svačiju vjeru a posebno PRAVOSLAVNU jer je naj sličnija mojoj.Pitaš И ко је антихрист (звер)?Antikrist je svatko ko nepoštuje tuđe.(звер)?Nedaj pože dabi ja mala smrtnica bilo čiju crkvu zvala zverijom.Trebato pitati gospodinakršćanstvo ima prapočetak od esena
židovske zajednice koja je živjela malo prije dolaska Krista
Хришћанство има почетак од Христоса, не од неке тамо секте. Свети Јован као најмилији Исусов ученик (а наш апостол) није био секташ, већ је пратио Јована Крститеља. Понављаш приче које су измислили непријатељи хришћанства да пониште сваку светињу. Да се збуне верници и напусте Христов Пут. Какви есени, фарисеји и остало. Сво то смеће и измишљотине извиру од Христовог непријатеља, а људи само упијају и преносе даље.
Да ли Рим признаје да је Исус Син Божији? Наравно! Ко једини не признаје Исуса? Који је то систем? И ко је антихрист (звер)?
vaša crkva je zvijer i tako se ponaša prema kršćanima sve do posljednjeg dana
raste vama onaj drugi strašni rog