Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Dizajn i Multimedija

  • Začetnik teme Current96a
  • Datum pokretanja
Current96a

Current96a

#1
Trazim dobru skolu dizajna i multimedije u Srbiji. Prvo sam naleteo na IT Academy koja nema los program niti smorevoe u skoli,a i nisam cuo mnogo losih iskustava. Dan nakon tog sam naleteo na neku skolu u kojoj je smer "Dizajn i multimedija" i smer "cad" sa IT akademije pomesan u jedan smer u kome je bilo pomenuto cak i ucenje "pravljenja" igrica i onda u fazonu ubijem dve muve jednim udarcem. Samo ja nema boga da se setim koja je to skola. I danas sam naleteo na ITS(visoka skola strukovnih studija) ciji program sad citam i izgleda mi bolji nego na IT academy. Kakve vi informacije i iskustva imate na ovu temu i koja je razlika izmedju IT academy i ITS? Da,predlozite skole vezane za dizajn i multimediju,privatne i drzavne.
Eh da,zaboravio sam da kazem da prvenstveno zelim da naucim PS,AfterEffect i Illustrator da koristim u tim skolama. Naravno i sto vise uz ta 3.
Nadam se da ce te mi pomoci. :)
 

Top