Disk defragmenter

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Slučajno sam izbacio ikonu disk defragmentera na desktop. Kako da je vratim na svoje mjesto u System tools?wacko2wacko2

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
ocalinko;679651]Slučajno sam izbacio ikonu disk defragmentera na desktop. Kako da je vratim na svoje mjesto u System tools?wacko2wacko2
Idemo ovako redom.Ta ikona na radnoj povrsini idi na nju misom i stisni desni klik i idi copy.Untitled.jpgI tu smo zavrsili sad idemo u Start i trazimo Accessiores.Untitled1.jpg I otvaramo desnim klikom misa System tools i idemo na "open all users".I dobijemo ovoUntitled3.jpgUntitled4.jpg
pencil.png
pencil.png
pencil.png
pencil.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
evo da se nadovezem ne vidi koji imas Defragmenter i da li koristis XP ili Win 76.U svakom slucaju ubedljivo ti je najbolji O @ O Defragment koji taj posao odradjuje kako trteba Treba-renutna verzija ti je O @ ) Defragnet 14.Sam Proces Defragmantacije traje dosta dugo (od zavisnosti koliki ti je HADR) ali ces posle toga uvideti razliku u brzem odzivu pojedinih programa kao i samoj brzini PC-a.Kad instaliras ovajprogram on ce tise smestiti u systek try ali ga skloni do datle -sammu defragmantaciju radi jednom mesecno u zavisnosti koliko instaliras i s=deinstaliras programe,pozz

s.s.Za ubuduce da znas xp i win 7 alati za defragmantaciju ne obaljaju tu funkciju kako bi tebalo(mada ti oni u grafikonu pokazuju da je procs zavrsen.Zato koristi alat koji je striktn namenjen za defragmantaciju

Poslednja izmena:
Natrag