Devojke od kojih je najbolje POBEĆI!!!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Devojke od kojih je najbolje POBEĆI!!!







I
ako u polutami kluba sve devojke možemo podeliti jedino na one koje nam se fizički sviđaju ili ne sviđaju ne treba zaboraviti da ta polutama neće trajati večno. Ujutru postajemo svesni celog paketa, i baš kao što je muvanje nalik igrama na sreću tako su i devojke koje smo osvojili tim muvanjem nalik loto listićima –ili su dobitna ili totalno promašena kolona. Evo nekoliko devojaka koje spadaju u ovu drugu kategoriju i sa kojima je jednostavno bolje ne imati ništa.

Alkos devojka

Pretpostavimo da ste vašu dragu upoznali u kafiću i da vas je oduševilo to što je tako opuštena, spontana i nije jedna od onih koje u društvu muškaraca glume nevinašce. Ne, ona ne pije sokiće i to vam je sinoć jasno stavila do znanja. Kako ste i sami bili pod gasom to vam nije zasmetalo, čak ste u njoj videli napokon savršenu devojku. Doduše, taj utisak se malo pokvario kada ste joj kasnije u barskom WC-u pridržavali glavu dok je povraćala dušu, baš kao i sledeće noći, i sledeće… Devojka koja pije odlična je za drugaricu, ali kao devojka?

Opsesivno-posesivna devojka

Nakon 10 minuta od rastanka te divne noći kad su vam se pod mesečinom pronašle oči stigla vam je poruka – Bilo mi je divno večeras. Slatko, nema šta. Kada ste ujutru otvorili oči, na vašem displeju već je stajalo pisamce sa sadržajem – Mislim na tebe. Lepo je biti voljen, nema šta. Do podneva je stigao i smajli. Ok, devojka je malo pod utiskom, ali to je sasvim razumljivo. Oko podne, dok ste vredno radili zatrpani obavezama, stižu još dva smajlija uz poruku – Misliš li na mene? Kao i svaki normalan mladić odgovaraš – Mislim i šalješ smajlija sa poljupcem. Nakon pola sata stiže nova poruka sa pitanjem – A sad? Simpatično.. U sledeća dva sata stižu još četiri poruke iste tematike.. Ako vam do sada ova igra nije dosadila, ono bar vas ometa u poslu i šaljete poruku – Radim, zovem te kad završim, i naravno smajli sa poljupcem. Međutim…. Slede četiri nove poruke sledećim redom. Prva – Jesi nešto ljut? Druga – Što si ljut? Treća – Što se ne javljaš? Četvrta – Jesi nešto ljut? Što si ljut? Što se ne javljaš???? Do kraja večeri pretplatili ste se na ludu progoniteljku koja će vas zvati, pratiti gde god da krenete i NE, NIKADA VAS NEĆE PUSTITI! Zašto? Zato što je ona jednostavno luda, dokona i nezrela. Savet – otkačite je odmah, ili ako vam se već zbog nečeg samo vama znanog ona zaista i dopada jasno odredite pravila u startu veze i budite MUŠKO u svakom pogledu. Ona ne sme zagospodariti vašom vezom.

Neodlučna devojka

Sve odluke prepušta vama što će u početku prijati vašem egu, ali uvek imajte na umu da uz svaku odluku ide i odgovornost, sa njom i krivica, a odluke će se vremenom gomilati, gomilati…

Nezadovoljna devojka

Ona je nezadovoljna svojim telom, svojim poslom, svojim životom…. na prvi pogled moglo bi se reći da se sve to da srediti, što je i istina. Ali da li ste primetili ovo SVOJIM, SVOJIM, SVOJIM… Takve devojke misle samo o sebi, rođeni su egocentrici i verujte – njena ljubav vas neće ogrejati.

Neverna devojka

Pedigre je izuzetno važna stvar. Ako vašu devojku prati pedigre varalice nemojte gajiti lažne nade da će ovog puta biti drugačije. Ona je nestalna, brzo se zasiti vezom i samo je pitanje vremena kada ćete postati još jedan u nizu. Seks – OK. Veza – NE.

Svađalica

Malo vatre u vezi odlično je kao ljubavni afrodizijak, ali vatra zna i da opeče, ispeče, spali, kremira…

Alfa ženka

San svakog muškarca je da obuzda ovu zver, ali generalno, ako niste iz njene lige nemojte ni pokušavati. Ona može biti trofej na vašem zidu, ali ako to i bude obavezno je slikajte! Da biste imali dokaz za drugare, jer će već sutra nestati sa vašeg trofej zida u potrazi za nekim ko može ispuniti njena očekivanja na duže staze.

Online devojka

Iskreno, da li ikada možete biti sigurni da vaša online ljubavnica IvanaHOT 23 nije pedesetogodišnji IvanNOTHOT….?


Izvor: Mušku magazin
 
Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
64
Online devojka

26635975325870079986370.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Recimo da me ove neodlucne najvise nerviraju,nista gore...
 
Natrag
Top