Devojka prijavila silovanje posle žurke u kući Nevena Subotića

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Devojka prijavila silovanje posle žurke u kući Nevena Subotića







Izvor:
Blic.rs




Dortmund
-
Jedna 21-godišnja devojka prijavila je da je bila silovana na žurci koju je u svom domu u Dortmundu organizovao srpski reprezentativac Neven Subotić, koji se ne nalazi među osumnjičenima, piše nemački “Bild“.


189322_610xcaglt6qv_f.jpg


Mlada devojka je tim povodom podnela i tužbu, a od visokog defanzivca Borusije iz Dortmunda policija je tražila imena prisutnih na zabavi, koji će morati da predaju uzorak pljuvačke. Među prisutnima nije bilo još fudbalera nemačkog prvaka.

“Na zabavi je bila prava gužva. Bilo je više ljudi, kako muškraca, tako i žena, koju su međusobno imali seksualne odnose. Istraga će tek utvrditi šta se tačno dogodilo“, naveli su u Tužilaštvu, a sumnja se da su čak dva muškarca silovala nesrećnu devojku.

Subotić je navodno već saslušan i nije među osumnjičenima, a do kraja nedelje bi trebalo da bude poznato više informacija. Njegov klub je u potpunosti stao uz srpskog defanzivca.

“Neven me je pozvao i razgovarali smo o tome. Kako je istraga u toku, ne mogu reći mnogo toga. On je saslušan kao svedok i ne sumnjamo da je rekao istinu. On ima našu punu podršku“, izjavio je predsednik “milionera“ Hans-Joakim Vacke.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Advokat: Neven je sve prespavao

Advokat: Neven je sve prespavao


Blic

Prema rečima advokata Nevena Subotića, srpski fudbalski reprezentativac je prespavao deo žurke tokom koje je, u njegovoj kući u Nemačkoj, jedna devojka navodno silovana.

207987_subotic-zamisljen01-reuter-kai-pfaffenbach_f.jpg


Dvadesetjednogodišnja devojka je prijavila silovanje, pa su se policija i tužilaštvo odmah dali u akciju kako bi istražili čitav slučaj.


Okružni sud u Dortmundu dao je u petak dozvolu za pretres, a on je odmah i obavljen.

“Našli smo neke tragove”, bilo je sve što je tužilaštvo isprva bilo voljno da podeli sa medijima.

Subotićev advokat Alfons Beker ističe da čitav događaj nema nikakve veze sa njegovim klijentom.

“Potpuno sam siguran da Neven nema nikakve veze sa time što se desilo. On je spavao u to vreme”, rekao je Beker.

Kada je tužilaštvo upitano da li defanzivca Borusije iz Dortmunda očekuje neka otpužba, odgovor je glasio “Subotića za sada smatramo samo svedokom”.

Za sada su dve osobe koje su prisustvovale žurci u Subotićevoj kući optužene za ovo silovanje, ali još uvek nisu svi učesnici zabave ispitani.

“Neven još uvek nije dao izjavu policiji ovim povodom. Krenuo je da to učini, ali sam ga posavetovao da to ne radi. Jednostavno, to ne bi bilo pametno u ovom trenutku”, rekao je Subotićev advokat, pojasnivši da je taj savet dao “kako bi najpre sačekao da vidi sve detalje istrage”.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nemci pokrenuli istragu protiv Nevena Subotića u vezi sa seksualnim

Nemci pokrenuli istragu protiv Nevena Subotića u vezi sa seksualnim napadom!


Blic

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić našao se pod istragom nemačkih vlasti zbog prijave 21-godišnje devojke da je na njegovoj žurci bila žrtva seksualnog napada.

128915_suboticfonet_f.jpg


Državno tužilaštvo u Dortmundu saopštilo je da su Subotić i još tri lica pod istragom posle događaja u stanu srpskog reprezentativca.


Policija je nakon prijave tražila od Subotića imena ljudi koji su bili na žurci a svi su potom morali da predaju uzorak pljuvačke. Interesantno je da na žurci nije bilo drugih fudbalera Borusije.

U Tužilaštvu su pokretajući slučaj naveli da je na zabavi bilo puno muškaraca i žena koji su tokom noći imali seksualne odnose, a istraga će utvrditi da li se zaista dogodilo silovanje i ako jeste, ko stoji iza toga.

Subotić je posle žurke saslušan u policiji a Borusija je, saznavši za događaje u njegovoj kući, stala uz prvotimca.

“Neven me je pozvao i razgovarali smo o tome. Kako je istraga u toku, ne mogu reći mnogo toga. On je saslušan kao svedok i ne sumnjamo da je rekao istinu. On ima našu punu podršku“, izjavio je predsednik “milionera“ Hans-Joakim Vacke.

Prema rečima advokata Nevena Subotića, Alfonsa Bekera, fudbaler Srbije nema nikakve veze sa slučajem, jer je sve što se, navodno, dogodilo - prespavao.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pala tužba protiv Nevena Subotića

[h=2]Pala tužba protiv Nevena Subotića
[/h] Novosti online |



Analize krvi i urina pokazale su da u devojci koja je prijavila silovane na žurci nije bilo opojnih supstanci, pa su sva četvorica osumnjičenih oslobođena krivice




SRPSKI reprezentativac Neven Subotić je - nevin. Kako navodi "Bild", defanzivac Borusije Dortmund i tri prijatelja su oslobođeni krivice za silovanje na žurci u njegovom stanu, jer su analize krvi i urina 21-godišnje devojke koja ih je optužila za napastvovanje pokazale da ona nije bila pod dejstvom narkotika.


Neimenovana devojka je tvrdila u policiji da je opijena u Subotićevoj kući, a zatim silovana. Analize su, međutim, pokazale da u njoj nije bilo opojnih supstanci, pa su četvorica optuženih oslobođeni krivice.


Advokat devojke tvrdi da su uzorci krvi i urina nisu mogli da otkriju prisustvo nedozvoljenih sredstava, jer su uzeti 18 sati posle zabave, što je kasno da bi se otkrili.

 
Natrag
Top