Devojčica tražila pomoć na Fejsbuku kada joj je otac umirao!

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.600
Devojčica tražila pomoć na Fejsbuku kada joj je otac umirao! (VIDEO)
17.06.2014 - 10:14:00h


Malena Brijana Vens (10) spasila je život svom ocu Gregoriju kada je ostao povređen ispod srušenog drveta, a nije bilo telefonskog signala u Zapadnoj Vridžiniji prošlog utorka.

1251159-brijana.png


Brijanu sada nazivaju herojem.
Tokom stravične oluje, koja se odigrala 10. juna, grom je srušio drvo ispred njenog doma i pao je na Gregorija, dok je sedeo sa dvojicom prijatelja, koji su takođe bili zarobljeni, prenosi Daily Mail.
Pametna devojčica se dosetila kako da spasi oca bez telefona. Postavila je svoj snimak u kojem vapi za pomoć na Fejsbuk, a u kući je bila sa bratom i tatinom devojkom.
„Grom je srušio drvo kod našeg trema i moj tata je skoro mrtav, Trebaju mu ambulantna kola, molim vas. Molim vas zovite ih ako imate signal. Živimo u žutoj kući. Molim vas. Treba nam Hitna pomoć. Molim vas. Molim vas“, rekla je Brijana kroz suze.
Uskoro su stigla ambulantna kola i Gregori je odvezen u bolnicu. Slomljena mu je grudna kost kao i pet rebara.
1251192-article-2659155-1ed2228800000578-714-634x557.jpg


Brijana sa ocem i njegovom devojkom | Foto: facebook

Vensovi prijatelji su takođe hospitalizovani. Njegova devojka i deca nisu povređeni.
„Ovo je pravi heroj, ta mala devojčica, i nadam se da će joj biti odato priznanje za njen heroizam“, istakao je Tim Grenger iz lokalne vatrogasne službe.
Za Brijanu je postavljanje videa na Fejsbuk bila jedina opcija.
„Bila sam uplašena. Trebala mi je pomoć. Mom tati je bila potrebna pomoć. Tako da sam morala to da postavim“, istakla je hrabra devojčica.
1251179-brijana1.png


U subotu uveče Gregori je pušten iz bolnice taman kako bi proslavio Dan očeva sa svojom porodicom.
„Da je Brijana bila pored mene malo duže i ona bi bila povređena. Taj bol sahranjivanja jednog deteta ne bih mogao da podnesem, ali ovaj bol mogu“, istakao je srećni otac, koji ima i sina, za „WOWKTV“. „Drago mi je da je tata kod kuće i mnogo ga volim“, zaključila je Brijana.alo.rs
 
Natrag
Top