Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vraca samo za neki dan.ne vraca nista na fabricka podesavanja.Idi u Kontrol Panel i otvori sve programe.na listi ces naci komandu Recovery.pokreni to i dace ti mogucnost i datum za koliko da vratis OS,pre instalacije tih igrica.Je l pod tim Recovery OS-a mislis totalno vracanje na fabricka ili vracanje za koji dan unazad? Ja sam na win 7 i XP znao to da uradim ali ovde na Win 10 kao da nema te opcije. Ima nesto sa nekim rezervnim kopijama al ja to nisam pravio...
Vratio sam par dana unazad i opet isto. Morace sistem iznovaVraca samo za neki dan.ne vraca nista na fabricka podesavanja.Idi u Kontrol Panel i otvori sve programe.na listi ces naci komandu Recovery.pokreni to i dace ti mogucnost i datum za koliko da vratis OS,pre instalacije tih igrica.
Mozes li da probas tog misa kod nekog drugara,dal' je ispravan,on sam.Vratio sam par dana unazad i opet isto. Morace sistem iznova![]()
Predpostavljam da je YU GI OH igra. Siguran sam da je posle njene instalacije pocelo. Kad sam trebao da je krekujem nije steo desni klik na nju da radi, pa sam napravio praznu belesku i obuhvatio belesku i ikonicu i kliknuo desni klik na belesku i lepo kopirao obe stvari i od tad pocinje zezancija, a igru sam skenirao vise puta i nije imala virus. Cak sam na Win 7 igrao bez problema.Ako ne znaš uzrok koji je doveo do toga opet će ti se desiti. Samo si nešto instalirao što je dovelo do tog neželjenog efekta.
Imam drugi laptop i tamo savrseno radi. Nije problem u misu. Jednostavno samo kad kliknem na ikonicu koja je aplikacija odmah pravi problem kao iz videa. Vidi se u videu. Kliknem na aplikaciju brljavi a na obican folder, belesku ili slicno radi savrseno. Negde je instalacija ostetila rad sistema i cao...Mozes li da probas tog misa kod nekog drugara,dal' je ispravan,on sam.
Jesam. Sve sam do nje obrisao i nista. Ponovo sam instalirao sistem. Sad radi normalno...Jesi li probao da deinstaliras tu igricu?
Mora da je proletelo nesto lose pri instalaciji tih igrica.Drago mi je da si uspeo da resis problem.Jesam. Sve sam do nje obrisao i nista. Ponovo sam instalirao sistem. Sad radi normalno...