Desni klik=Not responding - RESENJE!!!

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
PROBLEM!?
Predpostavljam da svaki drugi korisnik operativnog sistema Windows 7 ima problem (posle vise instaliranih programa) kada klikne desni klik, a pritom je selektovao neku ikonicu, pojavi mu se prozorcic gde pise Windows Explorer not responding. Tada vam se restartuje WIndows Explorer i onda nemozete koristiti opcije DESNOG klika . . .

RESENJE!?
1.Sa sledeceg linka download-uj te sledeci program: Shellexview
Kod:
http://www.snapfiles.com/downloads/shellexview/dlshellexview.html
2.Pokrenite ga i Sortiraj te po Product Name-u podatke koje je ocitao pomenuti program.
3. Sve programe koji po product name-u nisu Microsoft-ovi ili Windows-ovi selektujte i DISABLE-uj te klikom na dugme
dugmetut.png


4. Sada predjite na desktop i kliknite levim klikom na neku ikonicu, a onda desnim klikom na tu istu ikonicu . . . sada bi trebalo sve da radi . . .

Ovako izgleda program
tutqwerty.png


*napomena: Kada DISABLE-uje te programe nemorate da iskljucite ANTI-VIRUS, ili neke player-e ukoliko smatrate da vam oni ne prave problem i da se nakon njihove instalacije pojavio problem sa DESNIM klikom


Hvala na paznji. Nadam se da ce vam ovaj TUT pomoci. Meni je pomogao. Napominjem: "Ovaj tut sam preveo sa engleskog jezika i primenio na svom komp-u!". Tako da se nebrinite oko virusa bug-ova ili neceg drugog, sve je testirano i rani perfektno.
 
Član
Učlanjen(a)
10.08.2012
Poruka
1
Samo da se PUNO ZAHVALIM za link jer mi je navedeni program rešio problem sa desnim klikom!!!(Još da dodam da svaki PRODUCT NAME koji nije WINDOWS ili MICROSOFT je označen svetlocrvenom bojom te je tako lakše u pregledu koji od njiih treba da se DISABLE)
 
Učlanjen(a)
02.09.2013
Poruka
1
Mislim gde ga nadje...mucim se celo vece da resim ovaj problem i pufff,naidjem na ovaj tutorijal i reseno za 1 min.:gl_sigh:
 
Natrag
Top