Šta je novo?

Deset tajni lepog izgleda

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.887
Deset tajni lepog izgleda

She.hr 28.10.2009 12:10Saveti za dugotrajno svež i mladenački izgled.

1. Svakodnevno pranje lica po nekoliko puta ne mora uvijek biti pozitivno. Pretjerivanje isušuje kožu te uklanja ulja koja štite kožu. Ponekad je bolje uzeti vlažnu maramicu koja kao sastojak ima vitamin E i na taj način osvježiti lice.

2. Iako ste možda u iskušenju da ne stavljate hidratantnu kremu, neka vam uvijek bude na pameti da svaka koža treba vlažnost. Isprobajte sa losionom koji ne sadrži ulje.

3. Akne su jedan od najvećih neprijatelja lijepog tena. Možete im doskočiti sa proizvodima koji sadrže Retinol - A, ali ipak nemojte pretjerivati. Velike količine retinola mogu pogoršati stanje lica i izazvati crvenilo.

4. Odabir pravog pudera je pola uspješnog make-upa. Za masnu kožu koristite puder u kamenu, dok je tekući savršen za suhu kožu. Za osjetljivu kožu sklonu aknama koristite podlogu bogatu mineralima.

5. Za suptilan, a izražajan pogled koristite crnu, sivu ili smeđu olovku za oči. Nanosite ju isprekidanim potezima, tako da su linije oštre po sredini a lagano razmazane u kutevima.

6. Kad nanosite maskaru četkicu prinosite blizu korijena trepavica te ih mašite od korijena prema vrhu. Eventualne grudice uklonite sa češljićem za trepavice.

7. Kako vam se ruž ne bi razmazao ili izblijedio, okružite usnice svijetlom olovkom ili bojom vašeg tena.

8. Ne borite se protiv prirodnog tipa kose već naučite izvući najbolje iz nje. Ako imate tanku kosu koristite regenerator za volumen. Ako imate kovrčavu ili suhu kosu potražite regenerator sa silikonom. Držite ga pet minuta pa tek onda isperite.

9. Kosu njegujte tjedno za ravnu koristite ulja sa proteinima, a za suhu i kovrčavu jednom tjedno regenerator sa keratinom.

10. Za kraj mali savjet o brijanju. Najbolje je brijati tako da nanesete kremu za brijanje i žilet povlačite od dolje prema gore. 
Top