Deset razloga zbog kojih stariji muškarci vole mlađe žene

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Deset razloga zbog kojih stariji muškarci vole mlađe žene

devojka-kosa-pexels.com_-696x463.jpg


Da li je starost samo broj i ništa više, da li je u glavi ili u nogama? Bez obzira kako odgovorite na ova pitanja, morate da priznate da su veze s velikom razlikom u godinama veoma česte.

Da li je vama velika razlika u godinama sasvim ok kao i onima koji su se na takvu vezu odlučili? Osim toga, pitate li se zašto je u tim vezama muškarac najčešće stariji (osim u slučaju francuskog predsednika Makrona koji kao pravi Francuz voli da menja ljubavne običaje)?

Evo zašto najčešće muškarci misle da žele mlađe:

1. Misli da je bolja u krevetu

Muškarci uglavnom misle da je mlađa žena puna energije i strasti. U svemu. Pa onda i u krevetu.

2. Možda prolazi kroz krizu srednjih godina

Muškarci ponekad misle da se mogu držati za mladost preko mlade žene. Muškarac koji prolazi krizu srednjih godina često odluči da će raditi baš sve da sam sebi izgleda kao da je još uvek mlad i čini sve ono što je želio u mladosti. I zato počinje da izlazi sa mladim ženama, što više to bolje.

3. Većini muškaraca mlade žene lepše su od sredovečnih

Malo je muškaraca koji će videti i shvatiti lepotu starije žene, njima je gotovo zadato da lepota i mladost idu ruku pod ruku. To je standard lepote koji današnji mediji neprestano promovišu: mlađe je uvek bolje.

4. Možda ga ne zanima ništa na duge staze

Neki stariji muškarci uvereni su da su mlade žene otvorenije za kratkotrajno ljubavno iskustvo. U nekom trenutku oni ne žele pravu vezu, nego afericu i uvereni su da je to sa mladom ženom lakše.

5. Muškarci žele ono što ne mogu da dobiju

Smatra se da stariji muškarac ne bi zapravo trebalo uz sebe da veže puno mlađu ženu. Mnogima su upravo zato mlade žene neka vrsta zabranjenog voća. A onda je time i potera uzbudljivija.

6. Mlade žene više vole da eksperimentišu

Ako frajer želi da eksperimentiše u krevetu, misli da je velika verovatnoća da će u tome imati više sreće s mladom ženom. Eksperimentisanje u krevetu traži otvorenost koja je kod mladih žena češća.

7. Mlade žene manje traže

Na kraju dana starije žene uvek će ipak tražiti više od veze. One tačno znaju šta im treba i to i očekuju. Mlađe žene su opuštenije i lakše ih je zadovoljiti – barem tako misle muškarci.

8. Mlade žene preokupirane su i mnogim drugim stvarima

Muškarac misli da mlađa žena radi na postavljanju karijernih okvira i okvira za svoju budućnost i sa tim je dosta prekoupirana i to je drži zaposlenom. Što znači da ga neće suviše opterećivati njihovom vezom i očekivanjima od njega.

9. Možda traži nekoga koga može da kontroliše

Nije tajna da će se mlada žena veoma često zatražiti i prihvatiti savet starijeg muškarca ili mu čak prepustiti da je on vodi kroz život. Mnogi stariji muškarci koji žele biti šefovi u vezi biraju mlade žene koje će na to pristati.

10. Ona laska njegovom egu

Za starijeg muškarca mlađa žena je trofej (zato se i zovu trofejne žene) kojim se može hvaliti pred svetom. Ona mu popravlja samopouzdanje i diže mu ego.

(Vestionline)
 
Natrag
Top