Derbi iz ugla navijača

Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
54
Kad god je derbi , sve što javnost čuje u vezi navijača je "okupili su se"..," napali su"..."prebili su".., "razbili su" , "ubili su".. posle utakmice naravno.. Šta se događa pre utakmice ??

Ne treba da odajete kako nabavljate karte i razne stvarčice za napad i samoodbranu ,

jednostavno opišite jedan vaš dan i šta nikada nećete zaboraviti sa te utakmice

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Finale svjetskog prvenstva, jedan muskarac sjedi u rasprodanom stadionu i pored sebe ima jedno slobodno mjesto. Iritiran i iznenadjen pita gledatelja s druge strane tog praznog mjesta jel to slobodno mjesto nekom pripada.

Ovaj mu odgovori:
- "Ne, to mjesto je jednostavno slobodno."
- "Ali to nije moguce, tko to ima kartu za finale svjetskog prvenstva u nogometu, za tu najvecu mogucu sportsku predstavu, i na kraju tu kartu ne iskoristi?" - kaze prvi.
Ovaj drugi mu odgovori:
- "Pa to mjesto pripada u biti meni, moja zena je htjela poci sa mnom, ali ona je nedavno umrla. Ovo je prvo finale svjetskog prvenstva koje gledam sam, bez nje."
Prvi:
- "Oh, meni je stvarno neizmjerno zao!! Ali zar nitko od vase obitelji ili poznanika nije htio doci umjesto nje, ipak je ovo finale?"
Drugi odgovori:
- "Pa ne, oni su svi na sahrani..."
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
54
Ovde ili nema navijača ili se niko ničeg ne seća :D :D :D .. a možda misle da sam Brankica iz "Insajdera" :D
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja sa derbija uvek pamtim fantasticnu atmosferu na tribinama. Pamtim 110. derbi 1998. godine. Imao sam 15 godina i sa par drugova sam otisao da gledam ovu utakmicu koju nikako nisam zeleo da propustim. Na dan utakmice, ustao sam veoma rano, gotovo da nisam ni spavao, kao i moji drugovi. Skupili smo se, otisli na basket, fudbal, samo da nam sto pre prodje vreme do pocetka utakmice koju smo s nestrpljenjem iscekivali. Bila je vazna u borbi za titulu, tada je Obilic bio jedini konkurent Zvezdi. Iako su nam roditelji zabranili, mi smo otisli na severnu tribinu a i bili smo u drustvu par starijih momaka iz naseg kraja. Nikada ranije nisam bio na severu, ovo mi je bilo prvi put i to bas na derbiju. Bio je neverovatan osecaj, stadio nije bio pun, ali sever jeste i kao uvek navijanje je bilo fantasticno. Osim fantasticnog navijanja, pamtim i fenomenalnu igru Zvezde, pobedila je Partizan sa 4:0, lepi golovi Perice Ognjenovica i Jovana Gojkovica (nazalost Jovan Gojkovic je 2001. poginuo u saobracajnoj nesreci u 26. godini zivota). Zvezda nije osvojila titulu, ali to je i bilo nemoguce, svima je poznato na koji nacin je Obilic te godine osvojio trofej.

 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
54
ja sa derbija uvek pamtim fantasticnu atmosferu na tribinama. Pamtim 110. Derbi 1998. Godine. Imao sam 15 godina i sa par drugova sam otisao da gledam ovu utakmicu koju nikako nisam zeleo da propustim. Na dan utakmice, ustao sam veoma rano, gotovo da nisam ni spavao, kao i moji drugovi. Skupili smo se, otisli na basket, fudbal, samo da nam sto pre prodje vreme do pocetka utakmice koju smo s nestrpljenjem iscekivali. Bila je vazna u borbi za titulu, tada je obilic bio jedini konkurent zvezdi. Iako su nam roditelji zabranili, mi smo otisli na severnu tribinu a i bili smo u drustvu par starijih momaka iz naseg kraja. Nikada ranije nisam bio na severu, ovo mi je bilo prvi put i to bas na derbiju. Bio je neverovatan osecaj, stadio nije bio pun, ali sever jeste i kao uvek navijanje je bilo fantasticno. Osim fantasticnog navijanja, pamtim i fenomenalnu igru zvezde, pobedila je partizan sa 4:0, lepi golovi perice ognjenovica i jovana gojkovica (nazalost jovan gojkovic je 2001. Poginuo u saobracajnoj nesreci u 26. Godini zivota). Zvezda nije osvojila titulu, ali to je i bilo nemoguce, svima je poznato na koji nacin je obilic te godine osvojio trofej.




bravo majstore !! Naježila sam se .....
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top