Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

dekodiranje LG telefona

  • Začetnik teme dado kriz
  • Datum pokretanja
D

dado kriz

Član
#1
zamolio bih vas ako neko zna kako da dekodiram LG gm205brio ????hvala vam unapred
 
R

Replicant

#2
Eo malo da osvezimo temu, imam pitanje , mogu li ikako dekodirat/odkodirat telefon LG L9 optimus p760, pomocu nekog programa, kalkulatora generatora, ima li iko linkove, za free, ili moram nositi u servis. Znaci ubacim karticu pise mi mreza je zakljucana, pa ima li neko resenje , hvala unapred. Googlao sam ali nisam nasao free programe za unlock. ako moze neko pomoci ,hvala unaprijed. znaci treba da dobijem NETWORK LOCK code. Inace telefon je kodiran na neku od mreza u SRBIJI a potreban mi je za mrezu u RS, hvala unapred.
 
R

Replicant

#5
Kod:
gorila.jutarnji.hr/.../mobiteli/kako_dekodirati_mobitel_lg_otkljucavanje_lg_mobitela/
Pomoci ce nekom drugom ovi kodovi, hvala ali opet mi nece znaci radi se o modelu LG L9 optimus P760 i potreban mi je kod za network UNLOCK ili neki program, znaci da ga dekodiram, jer mi nece na mrezu. Hvala unpared
 
R

Replicant

#7
Da brate ovaj klip sto si mi poslao se placa, al pitam za li iko za free otkljucavanje?, hvala unapred u svakom slucaju :)
 
Bazlik

Bazlik

#10
Pre nego li odes u servis ima ovde jedan mali decko koga ja smatram za Hudinija za USB modeme, to je ruku na srce slicno mobilnim. Kontaktiraj ga preko ove teme u kodu i vidi da li ima nade. Secam se kad smo jedanput danima trazili otkljucavanje za jedan model, a on nadje ceo broj za dzabe. Tip u stvari radi za sitnu kinticu tek tolko da doplati za internet, pa probaj da ga kontaktiras ovde.
Kod:
http://serbianforum.org/threads/dekodiranje-huawei-usb-modema.569796/
- I ne pricaj nikome nista.
 

Top