Šta je novo?

Dejan: “Zahvaljujem se organizatorima za ovu psihoterapiju!”

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.068
Dejan: “Zahvaljujem se organizatorima za ovu psihoterapiju!”​

Milićević je najveći deo vremena provodio baveći se kućnim poslovima

U finale se nije plasirao režiser spotova i modni fotograf Dejan Milićević. Voditelj Ognjen napravio je malo “modno finale” tokom izbacivanja u utorak – izbor je sveo na Dekija i manekenku Ninu. Ipak, publika je odlučila da Millićevića pošalje za Mikom koja je juče izbačena.

Dejan je verovatno i naslutio da neće ostati, pošto je poručio Nini da ona slobodno ostane umesto njega. Zlatnike je namenio Joci i Deniju, a Joca mu je favorit za pobedu.

“Zahvaljujem se organizatorima za ovu psihoterapiju! Mnogi plaćaju velike pare za ovakvu terapiju, a ja sam otišao na jedan odmor da vidim koliko sam mentalno jak”, rekao je on u studiju.

Dejan, koji je najveći deo vremena provodio baveći se kućnim poslovima, rekao je da nije imao taktiku.

“Bio sam iskreno ja 95 odsto, a igrao sam igru preostalih pet. Probao sam sve, i da animiram ekipu, i da izrežiram neke svađe. Ipak, povukao sam se u kuhinju, i radio stvari koje nikada nisam – pravio sarme, mesio hleb čemu me je Lepa naučila, vežbao zanate koje mi je pokazao Firči”, pun je bio utisaka fotograf.

U finalu ostaju Đus, Nemanja, Lepa, Dragana, Danijel, Jovan, Bebi i Nina. Pobednik prvog Dvora i dobitnik 50.000 evra biće poznat u petak uveče.

Izvor: Mondo
 
Top