Deblji muškarci bolji ljubavnici

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Deblji muškarci bolji ljubavnici

Debeli_covek.jpg

Turski naučnici došli su do zaključka da su debeljuškasti muškarci odlični ljubavnici, izdržljiviji su, pa s njima partija seksa traje prosečno 7,3 minute. Poređenja radi, tvrde oni, seks s vitkim muškarcima traje prosečno 1,8 minuta, a pokazalo se da nisu baš najveštiji kada treba zadovoljiti ženu.

Naučnici veruju da deblji muškarci imaju manje problema s preuranjenom ejakulacijom. Tajna njihovog ljubavničkog umeća je u tzv. ljubavnim ručkama ili naslagama sala na stomaku koji pomažu u postizanju ravnoteže hormona.

Muškarci koji imaju višak kilograma imaju povećan nivo ženskih hormona, estradiola koji je jedan oblik estrogena. Naučnici veruju da upravo ti hormoni remete ravnotežu hemikalija u mozgu koje kontrolišu ejakulaciju, zbog čega muškarci s manjom količinom ženskih hormona uglavnom imaju problema s preuranjenom ejakulacijom.

Izvor: 021.rs

E ovo mogu da potpišem. yes3
Kakva su Vaša iskustva, drage forumašice?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
E ja ne bi znala...nisam bila s debljim muskarcem...:vorred:
Nego deblje zene njeznije,deblji muskarci bolji ljubavnici...ha belaja iznenada:D
Da sam juce umrla danas ovo ne bi znala:lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Debljina ne igra nikakvu ulogu. Ako je on inteligentan, nežan, romantičan, šarmantan (kakvi dosta često jesu), neka je i debeo. Uvek sam volela gabaritne muškarce.
Mislim, da se razumemo, i ovde bih naglasila da ne pričamo o ekstremima od 200kg.

Natrag