Šta je novo?

Datum rođenja u facebook ?

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
39
Trebao bi ispraviti krivo napisani datum rođenja u facebook ali nikako da pronađem tu mogućnost.
Imam neke upute gdje piše da se logiram na svoj profil - podešavanja i klik na informacije ali ja nigdje ne vidim te informacije (sve sam živo pretražio)
Ima li ko da zna
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.863
Bolje za tebe da sto manje ostavljas licne podatke okolo. Znaci sto manje licnih podataka o sebi, ..koje si krvne grupe, koliko imas deteta i koje su godiste. Dalje ..ko ti je provajder, IP adresa(maskiranje), takodje adresu svalerke nemoj da ostavljas, jel danasnje zene su obrazovane i vise nego sto moz misliti. Takodje ako si recimo zlu ne trebalo gey, ne ostavljaj podatke o njemu, da ti ga neko ne preuzme. Ovo poslednje sam se malo salio, ..vidi drustvene mreze su leglo kriminalaca, izuzev recimo ovog naseg foruma koji ne pripada tom sloju. I sta sam hteo reci, ..ah da ..sto manje podataka okolo bolje za tebe. Znaci licne slike i slike clanova porodice suzdrzi se ...
...e sad druga strana medalje, ako si neozenjen ..onda stavi datum rodjenja. Takodje navedi da imas veci IQ i da si pun para ko pleve. Ovo sa parama moz da bude opasno, ali je vrendo rizika. Takodje slikas se do pojasa go, a kao posipan si preko glave vodom, znaci na fotografijama treba da mudes mokar, jer su takve fotografije extra sexy. Kao voda ti okapnjava preko tela, a u ruci drzis sekiru i cepas drva. Ovo totalno izbezumi zene koje ne moze da odole i odma ti salju poruke i mastaju o tebi.

Takodje slikas se u latex kombinezonu, onaj sa rascepeni guzovi i kao drzis lanac za kuce u ruke i oznojio si se, neka vrsta fitnes treninga koji upraznjavas, a oko tebe kao u gajbi razbacane neke popularne knjige i na zidu katana i Tito.
Hehe :D, ..znaci tako uradi i to je to ...Baster out.
 
Top