Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Datum rođenja u facebook ?

  • Začetnik teme cropape
  • Datum pokretanja
C

cropape

Član
#1
Trebao bi ispraviti krivo napisani datum rođenja u facebook ali nikako da pronađem tu mogućnost.
Imam neke upute gdje piše da se logiram na svoj profil - podešavanja i klik na informacije ali ja nigdje ne vidim te informacije (sve sam živo pretražio)
Ima li ko da zna
 
Bazlik

Bazlik

#2
Bolje za tebe da sto manje ostavljas licne podatke okolo. Znaci sto manje licnih podataka o sebi, ..koje si krvne grupe, koliko imas deteta i koje su godiste. Dalje ..ko ti je provajder, IP adresa(maskiranje), takodje adresu svalerke nemoj da ostavljas, jel danasnje zene su obrazovane i vise nego sto moz misliti. Takodje ako si recimo zlu ne trebalo gey, ne ostavljaj podatke o njemu, da ti ga neko ne preuzme. Ovo poslednje sam se malo salio, ..vidi drustvene mreze su leglo kriminalaca, izuzev recimo ovog naseg foruma koji ne pripada tom sloju. I sta sam hteo reci, ..ah da ..sto manje podataka okolo bolje za tebe. Znaci licne slike i slike clanova porodice suzdrzi se ...
...e sad druga strana medalje, ako si neozenjen ..onda stavi datum rodjenja. Takodje navedi da imas veci IQ i da si pun para ko pleve. Ovo sa parama moz da bude opasno, ali je vrendo rizika. Takodje slikas se do pojasa go, a kao posipan si preko glave vodom, znaci na fotografijama treba da mudes mokar, jer su takve fotografije extra sexy. Kao voda ti okapnjava preko tela, a u ruci drzis sekiru i cepas drva. Ovo totalno izbezumi zene koje ne moze da odole i odma ti salju poruke i mastaju o tebi.

Takodje slikas se u latex kombinezonu, onaj sa rascepeni guzovi i kao drzis lanac za kuce u ruke i oznojio si se, neka vrsta fitnes treninga koji upraznjavas, a oko tebe kao u gajbi razbacane neke popularne knjige i na zidu katana i Tito.
Hehe :D, ..znaci tako uradi i to je to ...Baster out.
 

Top