Sto se tice dara jezika, slazem se da govorenje cudnih nerazumnjivih jezika u pojedinim crkvama pentakostalnog tipa - nije od Boga, vec od druge strane.
Bože svemogući Stvoritelju ti sve znaš i molim te da odagnaš duha pobune i smiluješ se Laodikeji i oprostiš mu za uve reči ti Gospode znaš da nije osvedočen istinom i da je veliko zlo sebi učinio, otvori mu Duhom Svetim razum i srce i pomozi mu da ne čini to više Bože Spasitelju.Ne molim te ne samo za njega već za SVAKU DUŠU koja nije poučena i dozvoljava jeziku da odvuče čoveka u pogibao večnu...pomozi Bože moj Isuse Hriste smiluj im se da otvore uho i da zauzdaju brzinu jezika te da se čuvaju.
Šta činite ljudi.....????
Ti ljudi znam ih lično i molio sam se sa njima dosta puta Isusa proslavljaju i Isus ih isceljuje i kako čovek sme zameniti Isusa satanam i dar Duha Svetoga Isusovog naružiti...šta radite narode?
Pa ćutite malo i prvo naučite, zašto pustate jezik...zašto?
Koji to duh vama svedoči da je Isusov Duh i DAR od satane?
Tugo golema!
Zaista nisam imao nameru raspravljati se više na temama ali preko ovog ne mogu preći kao da ništa nisam čuo jer imam savest i ljubav prema svakom verujućem ali i prema onima što ne veruju.
Ovde nije u pitanju razlika u razumevanju već pitanje večnog života ili večne propasti. MOLIM vas nemojte takve izjave davati jer obično onaj koji se davi hvata i povlači svakog ko mu se nađe u blizini tako i ovo neko može pročitati i osmeliti se te i on pohuliti i izgubljen je za večnost jer odbaci onog koji treba da ga pečati za život.
To što neuki tvrde razne stvari kako je Duh energija i kako je On prestao davati darove i PEČATITI ZA ŽIVOT to vi ne morate prihvatiti jer ste razumna bića.
Uzalud je predstavljanje MI VERUJEMO kad iz istih usta izlazi hula i neistinita nauka koja gazi Božju reč. Braćo moja, nemojte ići za tim stvarima jer taj put ne vodi u život.
Bolje je roditi se bez razuma i bez govornih osobina nego pohuliti na darove Duha Svetoga.
Bog zna da sam tražio baš o darovima Duha da govorim u Adv. zajednici i nisu mi dali, ko mi to nije dao?
Onaj što želi odvući ljude u propast i on ima lepo odevene osobe pune sebe i njega koji nedaju ni stih iz Biblije da pročitam (bilo nekad) jer ko zna šta ću im reći oni to nazivaju ,,tuđi oganj,,.
Njima je reč Božja prihvatljiva samo iz usta te žene koja je učinila veliko zlo i prva pohulila i prenela taj oganj na one što veruju njoj....neiskazana tuga.
Opomenuo sam i čist sam od krvi jer ne mogu otvoriti razum nikome ali mogu reći onoliko koliko mi Bog po milosti podari.
NEMOJTE MOLIM VAS GOVORITI NI POMISLITI ZLO A TO JE HULA.
Ako neki ljudi na čelu Js nisu znali istinu i ako žena na čelu Adv. nije znala istinu ko vama brani da je ne saznate?