Danijela anđeo „Victoria’s Secret“

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.590
Danijela anđeo „Victoria’s Secret“

Uspeh Naše manekenke

danijela-ver.jpg

Naša poznata manekenka i dugogodišnji model „Elita” Danijela Dimitrovska postala je jedna od naslednica najlepših modela na svetu poput Adrijane Lime i Hajdi Klum, potpisavši vredan ugovor sa najprestižnijom kućom intimnog rublja „Victoria’s Secret”.

Danijela će kao anđeo poznatog brenda početi da radi od 1. januara.
- Uzbuđena sam zbog ove vesti, jer sam zaista dugo priželjkivala da postanem „Victoria’s Sicret” model. Uvek verujem u sebe i zato se moje želje na kraju i ostvaruju. Od sledeće godine postajem „Victoria’s Sicret” model i snimaću reklame donjeg veša za njihove kataloge - izjavila je Danijela Dimitrovska iza koje je u svakom pogledu uspešna godina.
Među brojnim kampanjama i revijama svakako se izdvajaju dva projekta, reklamna kampanja sa Vensanom Kaselom za muški YSL parfem i humanitarna „Emporio Armani Red” revija sa poslednje Milanske nedelje mode.
Inače, saradnja sa najvećim kreatorskim imenima Danijeli je i donela titulu top modela. Ona je zaštitno lice „Kristijana Lakroa”, modne kuće „Marela”, a radila je revije za Roberta Kavalija, Veru Vang, Iv Sen-Lorana, Luja Vitona i mnoge druge. Osim za modu, Danijela se interesuje za glumu, a nedavno je snimila reklamu sa Vensanom Kaselom.

danijela.jpg

- Do snimanja reklame sa Kaselom nisam imala želju da se oprobam kao glumica. Sad kad je sve prošlo i kad sam dobila pohvale, rado bih prihvatila neku ulogu... - rekla je Danijela, koja se pridružila nekolicini mladih manekenki koje će smeniti najpoznatije anđele „Victoria’s Secret”. Naime, poznate manekenke Hajdi Klum, Adrijana Lima, Karolina Kurkova i Selita Ebanks neće se neko vreme pojavljivati u zanosnim modelima modne kuće „Victoria’s Secret”, već su svoja mesta ustupile novim licima. Lindzi Elingson, Kendis Svanpoel, Rouzi Hantington-Vajtli, Emanuelu de Paula i Šanel Iman, te naša Danijela, odmeniće Hajdi, Karolinu i Adrijanu koje su odlučile da naprave pauzu na modnim pistama kako bi se posvetile majčinstvu.

Novi kastinzi
Sve devojke koje žele da krenu stopama Danijele Dimitrovske modna agencija „Forma Viva” poziva da dođu na kasting za nova „Elitova lica” - u subotu u beogradskom klubu „Teatro” (14 sati) i u niškom kafeu „Forra bar” u 18 sati, a u nedelju u novosadskom kafeu „Sistem 1” u 19 sati.

Autor: M. Čule

Natrag