Danijel Pavlović: “Ja sam žena!”

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Danijel Pavlović: “Ja sam žena!”

Danijel-Pavlovic.jpg
Joca je Danijela sanjao kao svoju najbolju drugaricu?​

Sumnju, koja ga prati od početka karijere, da je naklonjen istom polu finalista “Dvora” Danijel Pavlović dodatno je podgrejao kada se javno deklarisao kao žena!

Na Dan žena, prodavac u radnji Pile Radojković saopštio je takmičarima da će svaka pripadnica lepšeg pola dobiti poklon povodom ovog praznika. Tu je mladi pevač video svoju šansu da dobije cigarete gratis, a kada je to i zatražio od trgovca, ovaj ga je upitao da li je on žena. Na iznenađenje ostalih takmičara, Danijel je potvrdno odgovorio i tako izazvao različite komentare, kako u “Dvoru”, tako i u spoljnom svetu.

Joca Stefanović je odmah upitao Đusa da li je istina da se Danijel deklarisao kao pripadnica ženskog pola zarad paklice cigareta. Kada je Ivanović potvrdio da se to zaista dogodilo, mladi učesnik “Zvezda Granda” našao se u šoku jer je Pavlovića prethodne noći sanjao kao svoju najbolju drugaricu. I na brojnim internet forumima odmah se povela polemika da li se finalista “Dvora” na ovakav korak odlučio samo zbog želje za duvanom ili je možda hteo da naciji otkrije svoju seksualnu orijentaciju. Ipak, kako je ostao nedorečen, odgovore na sve nedoumice čućemo od Danijela kada napusti šou.

Nemanja, Joca i Deni radili sklekove u blatu!

Tradicionalne žurke utorkom uveče dobar su povod da se takmičari ponapijaju i odluče na svakakve ludosti, pa je tako bilo i ovoga puta. Nemanja, Joca i Deni odlučili su da rade sklekove u blatu. Iako niko nije očekivao da će se to desiti, njih trojica su odradili svoj posao i od krunskog saveta bili nagrađeni sa po deset dukata za kreativnost.

Grupnjak u dvorištu

Finalisti rijaliti programa “Dvor”, u želji da utole glad, što onu za hranom, što za nagradom od 10.000 evra, u poslednje vreme posežu za sve originalnijim i zanimljivijim metodama kako bi bili nagrađeni od krunskog saveta, a poslednja ludost u nizu desila se pre dve večeri, kada je nekolicina dvorana spavala pod vedrim nebom! Bebi je predložila da urade nešto kreativno, pa se uhvatila za krevet u želji da ga iznese napolje, u čemu joj je Nemanja pomogao. Iako u samom startu nikom od njih nije bilo jasno šta pevačica želi da uradi, Šarićeva je rekla Nikoliću da se prihvati kreveta i da ga iznesu ga napolje. Vrlo brzo Nina i Urška su se priključile akciji spavanja pod vedrim nebom, da bi potom i ostali dvorani uradili isto, spojivši tako dva kreveta koja su izneli u dvorište. Da im ipak ne bude dosadno, ali i da ne bi razmišljali o hladnoći, Nemanja im je zadavao pesme i dirigovao dok su svi ostali pevali. Za to vreme Joca Stefanović bio je u kući za seljane, gde je sve vreme plakao uz Adilove pesme.

Izvor: Alo
 
Natrag
Top