Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Dani Pedrosa uhapšen u Španiji

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
Dani Pedrosa uhapšen u Španiji

Izvor. B92, eurosport | JT


Vozač Repsol Honde u Moto GP šampionatu Dani Pedrosa uhapšen je u subotu po optužbi da je varao na testu za dobijanje licencu za rekreativno jedrenje.
26-godišnji Španac je pušten iz pritvora istog dana, a pored njega zbog istih optužbi u Valensiji je uhapšeno još 20 osoba.

Prema izveštaju policije, nekoliko osoba je tokom testa imalo slušalice u ušima, preko kojih su dobijali odgovore na pitanja za dobijanje licence.

Pedrosa, koji trenutno čeka odluku sudije da li će protiv njega biti podneta optužnica ili ne, priznao je da je napravio grešku.

„Napravio sam veliku grešku, nije trebalo da slušam neke ljude. Možete ili da ignorišete svoje greške ili da naučite nešto iz njih, tako da će ovo biti lekcija za mene. Želim da se izvinim svojim navijačima i svima koji veruju u mene. Sada gledam samo napred, ja sam motociklista, šampionat počinje sledećeg vikenda u Kataru i želim da se koncentrišem samo na trku“, rekao je Pedrosa.

Pedrosa je prošle godine zauzeo četvrto mesto u poretku kraljevske klase Moto GP šampionata, iako je propustio nekoliko trka zbog loma ključne kosti, a trijumfovao je na tri trke.

Ovogodišnji Moto GP šampionat startuje predstojećeg vikenda trkom za Veliku nagradu Katara, pod reflektorima na stazi „Losail“.
 
Top