Danas je: Sv.Jovan Krstitelj - Jovanjdan

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
fala svima na cestitkama, ja slavim danas svetog jovana, i slavim ga vise nego jehovu, ja ustvari jehovu neslavim ni malo

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kao sto je u Hriscanstvu opstepoznata i prihvacena biblijska tvrdnja da Isus Hristos treba da nam bude primer u svemu i rec Bozja osnovno i jedino pravilo vere, ja bih u tom smislu postavio samo jedno pitanje.

Da li neko moze da citira neki biblijski tekst koji govori o tome da su u novozavetnom periodu od strane Hrista ili apostola uvedeni neki odredjeni praznici i obicaji koji ih prate, kao potreba obelezavanja odredjenih biblijskih dogadjaja i licnosti iz starog i novog zaveta ili kasnijeg Hriscanskog perioda.

Unapred hvala

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Srećna slava Sveti Jovan svima koji slave!
Neka ti je sa srećom, Infamous, tebi i tvojoj familiji i svima tvojima svako dobro neka ti Bog podari a Sv. Jovan zaštiti.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
fala svima na cestitaka, ja slavim danas svetog jovana, i slavim ga vise nego jehovu, ja ustvari jehovu neslavim ni malo

I ja se pridružujem čestitkama! :dtyste: Lijepo se proveselite i proslavite sv. Ivana tj. Jovana.
Velik je on svetac, za njega je Isus kazao:
"Između rođenih od žene nitko nije veći od Ivana Krstitelja."
A sv. Ivan je rekao za Isusa: "On treba da raste, a ja da se umanjujem."

"Nek te slave, Gospodine, sva djela tvoja i tvoji sveti nek te blagoslivlju. Neka kazuju slavu tvoga kraljevstva, neka o sili tvojoj govore."

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
fala svima bilo bi mi drago da mozete i da dodjete da se pocastite, mozda se ne slazemo u mnogo stvari ali to nije razlog da ne zivimo u ljubavi i slozi

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
fala upravnice sve je bilo po ps-u xD samo sto mi majka nije dala ja da idem u crkvu da ja platim popu :D kao i sto mi ne da svake godine, ali ja kad budem preuzeo slavu bice veselo i u crkvi xD bice lomljenje i ovako i onako aaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Natrag