Šta je novo?

Danas je dan žalosti u Kninu , ne samo u Kninu već u cjeloj Hrvatskoj

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.139
Užasnuti spasitelji - 'Strašno je to bilo vidjeti, pogotovo bebu u sjedalici'
U Kninu je danas proglašen dan žalosti zbog pogibije pet članova obitelji Grizelj.


Knin je zavijen u crno nakon tragedije u kojoj je, na Atlagića mostu, živote izgubila cijela jedna obitelj. U hladnoj rijeci Krki ugasili su se životi 35-godišnjeg bračnog para Jadrana i Milene Grizelj, 5-godišnje kćerkice, šestomjesečnog sinčića te Jadranove 60-godišnje majke.

'Odmah smo vidjeli da je probijena ograda u dužini 12 metara. Otrčao sam dolje i ondje su bili taj čovjek i jedan mladić. Krenuli smo u vodu. Izvukli su ženu, a potom smo prihvati starije dijete. Nažalost, nije bilo znakova života. Tada je auto koji se okrenuo na krov potonuo na dva metra dubine. Stavili smo sajle i izvlačili auto. Strašno je to bilo vidjeti, pogotovo bebu u sjedalici. Užasno smo potreseni', rekao je za Večernji list vatrogasac Mladen Batić.

Kad su iz Krke izvukli unesrećene prepoznali su o kome se radi jer ej obitelj Grizelj bila poznata svima u Kninu. Nekada su bili vlasnice pizzerije, a sada su vodili obrt za dostavu hrane te su radili i na tržnici.

U Kninu je danas proglašen dan žalosti, a policija je do sad utvrdila kako je zbog neprilagođene brzine automobil kojim je upravljao Jadran Grizelj desnim kotačem udario o rub nogostupa nakon čega se vozilo probilo metalnu ogradu mosta, palo na travu i otklizalo u rijeku.


Grad zavijen u crno: Kninjani ispratili poginulu obitelj na posljednje počivalište
Kninjani su na posljednje počivalište ispratili obitelj Grizelj koji su u subotu poslije podne poginuli u prometnoj nesreći na Atlagića mostu na samom ulazu u Knin.

Knin se danas oprostio od peteročlane obitelji koja je poginula pri izlijetanju automobila s mosta u rijeku Krku u subotu popodne.

Četiri lijesa prekrivena ružama, od kojih dva bijela, ispratili su do samog groba članovi moto kluba Holister, čiji je Jadran bio član, a osim pripadnika tog kluba, na kninsko groblje stiglo je više od stotinu bajkera, članova desetak moto-klubova iz cijele Hrvatske, pa i susjedne Bosne i Hercegovine, piše Slobodna Dalmacija.

Jecaji, jauci i plač čuli su se među masom kojoj je groblje bilo pretijesno. U Kninu je proglašen dan žalosti, sve su zastave na gradskim i zgradama javnih ustanova spuštene na pola koplja, a ugostitelji su se, prema preporuci iz kninske gradske uprave, solidarizirali sa ožalošćenom rodbinom svog sugrađanina. Ni u jednom ugostiteljskom objektu nije puštana glazba.

DNEVNIK.hr
 
Top