Dan limenke na Adi Ciganliji

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.901
Dan limenke na Adi Ciganliji

Studio B 29.05.2010 21:35Tradicionalni, četvrti po redu „Dan limenke" pod nazivom „Kan Kup 2010" koji u okviru „Beogradskog Sport Festa" organizuje kompanija „Bal Pakadžing" održan na Adi Ciganliji kod restorana „Jezero".

Zoran Gajić, generalni direktor JP „Ada Ciganlija" istakao je da će ovo javno preduzeće uvek podržavati akcije koje imaju sportski, edukativni i ekološki karakter.

Nenad Đurđević, regionalni menadžer „Bal Pakadžing" prodaje kompanije za jugoistočnu Evropu promovisao je limenku kao ambalažu koja ne propušta svetlost, najbrže se hladi, jednostavno se otvara, najbolje čuva ukus pića, ali i kao jedinu ambalažu koja se 100 odsto reciklira što u značajnoj meri doprinosi očuvanju životne sredine.

Prisutnima su se obratili i Miloš Aleksić iz Beogradske kulturne mreže i Dejan Veselinov iz Turističke organizacije Beograda.

U duhu priprema za Svetski kup u fudbalu, timovi proizvođača pića nadmetali su se u nekoliko „fudbalizovanih" disciplina kao što su „Zeleni gol", „Driblaj i pobedi", „Mračna arena" i „Živi zid". Takmičari su umesto lopte koristili limenke koje su na kraju završile u presama za reciklažu.

Moderator programa i glavni sudija bio je Inspektor Blaža, za ovu priliku nazvan „Blaža Reciklaža" koji je svojim komentarima zasmejavao i publiku i takmičare. Svi učesnici dobili su vredne nagrade, a pobednički tim, ekipa „Pepsija" avanturistički izlet u Valjevske planine.

 
Top