Damir Dokić dobio 15 meseci zatvora

Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Ovo nije baš lepa tema za priču, koliko za poštovaoca lika i dela Damira Dokića, njegovog žestokog protivnika tako i za neutralnu osobu.
Ali desilo se, pa mora da se malo priča o tome. :cry:
Ok, da predpostavimo da svi znate zbog čega je dotični završio na sudu (pretnje ambasadorki Australije nestankom sa lica Zemlje). Za posedovanje bombe je osuđen na 7 meseci, a za pretnje 10 meseci, što sve zajedno čini sumu od 17 meseci, ali pošto je jedinstvena kazna u pitanju, preinačeno je u 15 meseci :thinking:
Najbitnije je kako je Damir bio obučen. Imao je na sebi bledo lice, farmerke (ne kaže se koje marke), majcu kratkih rukava (ne kaže se sa kojom aplikacijom) i BELIM najkama. Hm.
Dokić je imao svojih 10 minuta da iznese odbranu, i kako se vidi iz priloženog nije imao baš dobre argumente, jer je sudija doneo odluku za manje od 20 minuta i to ne baš povoljnu.
Branilac je bio krajnje nezadovoljan odlukom, zastupnik australijske ambasade je možda i znao da li je zadovoljan ili ne, tek nije to hteo da podeli sa sedmom silom.

Ko je ovde opet na udaru? Jelena Dokić naravno. Nekako ima se utisak da nikako neće preći tu liniju zrelosti i samostalnosti kada njen otac neće imati uticaj na njen život i karijeru uopšte. Vidi se i po njenim izjavama koje idu od toga da je otac maltretirao i da ne želi da ima veze sa njim uopšte, do toga da je trenutno veoma zabrinuta za njegovo stanje i slučaj.
Neke porodice u fokusu jednostavno ne izdrže pritisak javnosti. Možda zato što su građene na labavim temeljima. Nadamo se da će Jelena prevazići ovakvu medijsku popularnost i nekako smoći snage da nastavi sa svojim životom.
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Što se mene tiče, ako je uradio sve to jednom od naših najvećih teniskih bisera zaslužio je da odleži:yea:
 
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Za posedovanje bombe je osuđen na 7 meseci, a za pretnje 10 meseci, što sve zajedno čini sumu od 17 meseci, ali pošto je jedinstvena kazna u pitanju, preinačeno je u 15 meseci

To su mu kao dali rabat na kolicinu?
 
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
96
..lepo je uložiti u decu..ja zbog svoje dece imam otkačene smajlije..a da li je u redu maltretirati decu..po mom mišljenju nikako nije..vrhunski sport traži vrhunska odricanja..to je on kao otac trebao da zna na vreme..ja sam gledala Moniku Seleš koja je i po kiši lupala lopticu u neki zid..ja to svom detetu po kiši ne bi dozvolila..za ostale ne znam..i sad preti..ne razumem..zašto..da bude važan u njenom životu..ili zbog novca..moj komentar na ovakve priče je..da je imao kondom na vreme svega ovoga ne bi ni bilo...
SMAJLISAOKLAGIJOM.gif
 
Natrag
Top