Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Dame, birajte

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
Dame, birajte

Svaka treća veza počela je tako što je žena prva poslala poruku, a ispostavilo se da su takve pripadnice nežnijeg pola srećnije u ljubavi

zp-dame_620x0ccd28df21a8dbe9f.jpg


Bez obzira na emancipaciju, i dalje se u jednoj stvari držimo tradicionalnih pravila - verujemo da je muškarac taj koji treba da napravi prvi korak u zavođenju. Ali, ne mora. I ne treba, ako je suditi po novom istraživanju aplikacije za pronalaženje partnera u kom je učestvovalo 100 parova.

Svaka treća veza počela je tako što je žena prva poslala poruku, a ispostavilo se da su takve pripadnice nežnijeg pola srećnije u ljubavi. U proseku se razmene 34 poruke pre nego što dođe do telefonskog kontakta, a pre nego što dođu do onog pravog, žene treba da "poljube" čak 84 prinčeva na mreži. Studija je još pokazala da je prosečna razlika u godinama kod uspešnih parova tri godine, a da 80 odsto imaju isti stepen obrazovanja.

(N
ovosti
)
 

Top